Cum il parasesc pe Tariceanu oamenii cu greutate din partid

Cum il parasesc pe Tariceanu oamenii cu greutate din partid

Radu Stroe a plecat la Gabriel Oprea Un alt nume cu greutate, nemultumit ca nu a prins loc in ultimul Guvern Ponta, care si-a dat demisia din partidul pe care l-a fondat impreuna cu Tariceanu si fostul ministru de Finante, Daniel Chitoiu, este Radu Stroe, fost ministru de Interne sustinut de PNL, un indragostit de functii inalte, care a parasit randurile PNL din cauza deciziei conducerii de atunci de a rupe USL si, implicit, de a iesi de la guvernare.

acum 89 luni (1 May 2015)

Planurile lui Calin Popescu Tariceanu de a le oferi romanilor care au convingeri liberale o alternativa la noul PNL sunt departe de a fi realizate, desi Tariceanu a reusit sa-si inscrie oficial formatiunea in Registrul Partidelor politice si a bifat si o fuziune cu Partidul Conservator la nivel parlamentar pentru ca alesii liberal-reformatori sa poata avea o identitate politica in Parlament, de unii singuri neputand constitui un grup parlamentar. Pentru ca usile PNL s-au inchis pentru tradatori, parlamentarii, fie au trecut in alta tabara politica, fie au decis sa iasa din politica si sa demisioneze din toate functiile detinute. Este cazul lui Mihai Stanisoara, fost ministru al Apararii in Guvernul Boc, care a anuntat saptamana aceasta ca demisioneaza, atat din Parlament, cat si din partidul fondat de Tariceanu.

"Dupa o indelungata deliberare si autoanaliza, am hotarat ca drumul pe care il voi urma de acum inainte sa nu mai includa, cel putin pentru o perioada, politica de partid sau cea parlamentara. Sunt convins ca experienta si profesionalismul meu vor putea fi puse si de acum inainte in slujba unor proiecte importante, care sa vizeze dezvoltarea socio-economica a Romaniei, in context intern si international", precizeaza Stanisoara, potrivit Mediafax.

Radu Stroe a plecat la Gabriel Oprea

Un alt nume cu greutate, nemultumit ca nu a prins loc in ultimul Guvern Ponta, care si-a dat demisia din partidul pe care l-a fondat impreuna cu Tariceanu si fostul ministru de Finante, Daniel Chitoiu, este Radu Stroe, fost ministru de Interne sustinut de PNL, un indragostit de functii inalte, care a parasit randurile PNL din cauza deciziei conducerii de atunci de a rupe USL si, implicit, de a iesi de la guvernare. Prin urmare, Stroe a plecat la UNPR, partid aflat in plin proces de racolari si condus de vicepremierul Gabriel Oprea.

Un alt parlamentar care l-a parasit pe Tariceanu e... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro