Cum il descrie Ana Ularu pe Keanu Reeves: Am fost avertizata de la inceput ca e un tip inspaimantator de destept

Cum il descrie Ana Ularu pe Keanu Reeves: Am fost avertizata de la inceput ca e un tip inspaimantator de destept

Keanu Reeves este cunoscut pentru rolurile sale, dar si pentru stilul de viata modest si actele caritabile pe care le face, iar aceste lucruri au fost remarcate si de Ana Ularu, care ii este partenera in cel mai nou film. Intr-un interviu pentru "Formula AS", citat de Click!, actrita a avut numai cuvinte de lauda la adresa starului: "Keanu e un exemplu foarte concludent de om care a ramas absolut normal pentru ca asa a vrut, sa poata sa se duca oricand sa-si ia un Snikers de la supermarket.

acum 34 luni (3 May 2018)

Keanu Reeves este cunoscut pentru rolurile sale, dar si pentru stilul de viata modest si actele caritabile pe care le face, iar aceste lucruri au fost remarcate si de Ana Ularu, care ii este partenera in cel mai nou film.

Intr-un interviu pentru "Formula AS", citat de Click!, actrita a avut numai cuvinte de lauda la adresa starului: "Keanu e un exemplu foarte concludent de om care a ramas absolut normal pentru ca asa a vrut, sa poata sa se duca oricand sa-si ia un Snikers de la supermarket. Am fost avertizata de la inceput, vezi ca e unul din cei mai destepti oameni pe care ai sa-i cunosti. Am stat luni de zile in preajma lui si e un om absolut minunat, prin tot ceea ce e, prin felul in care gandeste, prin umorul pe care il are. "Siberia" il prezinta pe Lucas (Reeves), un comerciant american de diamante care, odata ce partenerul sau dispare in mod inexplicabil, porneste pe urmele acestuia, in Rusia, avand drept paravan vanzarea unor diamante rare, de origine indoielnica.

Totodata, Ana Ularu este entuziasmata de premiera de pe 8 iunie a filmului "Charleston", o coproductie Romania-Franta.

Ana Ularu este una dintre actritele din Romania care se bucura de apreciere peste hotare, reusind in ultimii ani sa-si imbogateasca filmografia cu productii straine de succes. Cel mai recent, actrita a fost laudata pentru rolul din serialul NBC "Emerald City", inspirat de povestea "Vrajitorul din Oz" si in care o joaca pe Vrajitoarea cea Rea din Vest.

In 2016, romanca a putut fi vazuta pe marile ecrane si in "Inferno", cel de-al treilea film din franciza "Codul lui Da Vinci", in care rolul principal este interpretat de apreciatul actor american Tom Hanks (60 de ani).

Actrita Ana Ularu a aparut si in drama "Serena" (2014), in regia castigatoarei de Oscar Susanne Bier, unde a jucat alaturi de Jennifer Lawrence si Bradley Cooper. De asemenea, Ana a jucat rolul princ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro