Cum i-au schimbat jandarmii viata unui tata care isi creste singur copiii. Oamenii din mai multe orase au sarit in ajutor

Cum i-au schimbat jandarmii viata unui tata care isi creste singur copiii. Oamenii din mai multe orase au sarit in ajutor

Purtatorul de cuvant al Inspectorarului de Jandarmi Judetean Arad, plt.maj. De la o doamna din Arad s-a primit masina de spalat, de la o societate, un boiler nou, cu o capacitate de o suta de litrii, doua cutii de recizite de la o firma din Timisoara. Un alt domn din Arad, in varsta de 93 de ani, ne-a chemat la el acasa si ne-a spus ca ne da pentru familia respectiva 500 de lei.

acum 73 luni (8 Sep 2017)

Purtatorul de cuvant al Inspectorarului de Jandarmi Judetean Arad, plt.maj. Daniel Monoranu, spune ca imediat dupa ce povestea a fost facuta publica aproximativ 50 de persoane din toata tara s-au aratat interesate sa ajute familia respectiva. Printre care si un batran de 93 de ani. Am primit mailuri si telefoane de la persoane ce locuiesc in Targu Mures, Bucuresti, Brasov, Timisoara, dar si de la multi aradeni. De la o doamna din Arad s-a primit masina de spalat, de la o societate, un boiler nou, cu o capacitate de o suta de litrii, doua cutii de recizite de la o firma din Timisoara. Un alt domn din Arad, in varsta de 93 de ani, ne-a chemat la el acasa si ne-a spus ca ne da pentru familia respectiva 500 de lei. Este veteran de razboi si a trait si el vremuri grele. I-a adus aminte de perioada razboiului cand copiii orfani erau luati de armata si facuti copii de trupa. O alta doamna m-a oprit intr-un magazin si mi-a dat 200 de lei.

Amintim ca jandarmii aradeni au fost chemati intr-un parc din municipiu de niste cetateni care reclamau ca un copil este rapit. Cu aceasta ocazie, jandarmii au aflat povestea unui barbat care isi creste singur copiii, o fata de 13 ani si un baiat de 11 ani, in saracie.

La dispeceratul unitatii, pe apelul unic de urgenta 112, a fost sesizat faptul ca, intr-un parc din municipiu, un barbat de aproximativ 45 ani incearca sa rapeasca un copil. Ajunsi de urgenta la fata locului, jandarmii au identificat copilul in cauza, dar barbatul disparuse. De fapt barbatul reclamat este parintele copilului, iar acesta a venit dupa el in parc sa-l duca acasa, fiind o ora destul de inaintata, copilul refuzand, manifestandu-se prin strigate. Un grup de adolescenti care se aflau in apropiere au vazut activitatea si au sunat la 112", spune inspector-sef al Inspectoratului de Jandarmi Judetean (IJJ) Arad, colonel Sorin Nicolae Axenti.

Jandarmii l-au luat pe baiat, au gasit-o si pe sor... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro