Cum i-a raspuns Daren Cahill Simonei Halep dupa mesajul emotionant pe care aceasta i l-a transmis

Cum i-a raspuns Daren Cahill Simonei Halep dupa mesajul emotionant pe care aceasta i l-a transmis

Australianul i-a raspuns imediat, confirmand ca intre ei este o legatura extrem de puternica: "O echipa este atat de puternica pe cat este liderul ei, Simo!

acum 30 luni (16 Oct 2017)

Cahill nu a fost prezent la turneul de la Beijing, acolo unde Simona a devenit noul lider al clasamentului WTA. Dupa ce a ajuns numarul 1 in lume, Halep i-a transmis lui Cahill un mesaj emotionant:

,,As vrea sa impartasesc asta cu tine. Acum este real, iar cuvintele sunt prea mici pentru a surprinde cum ma simt, ce simt. Stiu ca va fi mai dificil acum, sa ma mentin acolo, dar de asta joc tenis si continui sa muncesc, pentru ca iubesc faptul ca fiecare zi e o provocare. Si as vrea sa-ti multumesc, Darren, pentru ca ai infruntat fiecare provocare alaturi de mine inca din 2015. Este timpul pentru a pleca spre Singapore, o alta mare provocare, sa speram ca vor fi zile frumoase acolo!" Australianul i-a raspuns imediat, confirmand ca intre ei este o legatura extrem de puternica:

"O echipa este atat de puternica pe cat este liderul ei, Simo! Muncind sa indeplinesti aceste sfaturi este greu. "

Cei doi se vor intalni azi la Singapore pentru ultimul turneu din 2017 al jucatoarei noastre. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro