Cum fura o blonda un Mercedes. A gonit beata 100 de kilometri pe autostrada

Cum fura o blonda un Mercedes. A gonit beata 100 de kilometri pe autostrada

Tanara se afla duminica pe DN 65 B, in Prelungirea Craiovei, de unde a facut semn cu mana soferului unui Mercedes pe care l-a rugat sa o ia la ocazie. Pentru faptele sale, femeia risca, de data aceasta, inchisoarea, mai ales ca are la activ si o condamnare la trei ani de inchisoare cu suspendare, pronuntata in 2009, dupa ce, in vara anului 2008 a provocat un accident rutier, in urma caruia un barbat si-a pierdut viata.

acum 69 luni (21 Aug 2017)

Tanara se afla duminica pe DN 65 B, in Prelungirea Craiovei, de unde a facut semn cu mana soferului unui Mercedes pe care l-a rugat sa o ia la ocazie. Barbatul a sunat la 112 si a anuntat disparitia autoturismului", a declarat pentru "Adevarul" inspectorul de politie Andreea Insuratelu, purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean (IPJ) Arges. Potrivit colegilor de la Biroul de Politie Autostrada A1, la kilometrul 56, a acrosat un autoturism, dar nu a oprit, continuandu-si drumul. A fost prinsa la kilometrul 12 al autostrazii, dupa ce a ramas in pana de motorina", a mai declarat Andreea Insuratelu. Tanara a fost prinsa dupa ce a parcurs aproape 100 de kilometri cu masina furata.

A furat un taxi, a omorat un om

Politistii au identificat-o si au constatat ca femeia avea permisul suspendat inca de anul trecut. "S-a constatat ca avea o alcoolemie de 1,29 la mie. Tanara nu este la prima fapta de acest gen. Anul trecut, a furat un taxi in conditii similare, ocazie cu care i-a fost suspendat permisul de conducere", a mai precizat agentul de politie Andreea Insuratelu, purtatorul de cuvant al IPJ Arges.

Pentru faptele sale, femeia risca, de data aceasta, inchisoarea, mai ales ca are la activ si o condamnare la trei ani de inchisoare cu suspendare, pronuntata in 2009, dupa ce, in vara anului 2008 a provocat un accident rutier, in urma caruia un barbat si-a pierdut viata. Alina Elena Badea a devenit "vedeta" in Arges dupa ce in 2016 a cazut, in stare avansata de ebrietate, in fata unui bar din centrul Pitestiului, unde a fost fotografiata de martori. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro