Cum functioneaza Therma Frio Shock, ultima moda in eliminarea grasimii

Cum functioneaza Therma Frio Shock, ultima moda in eliminarea grasimii

Sa scapi de cativa centimetri in plus fara sa faci nici un efort este visul aproape al fiecarei femei nemultumita de grasimea de pe abdomen sau de pe coapse. Pentru ca rezultatele sa persiste, Tudor Gherman recomanda ca, pe langa impachetari, sa se acorde o atentie deosebita si stilului de viata, in special mancarii, iar numarul de sedinte mediu sa fie de 10, astfel incat sa se reduca la minim sansele ca grasimea sa se redepuna.

acum 80 luni (15 Jul 2016)

Sa scapi de cativa centimetri in plus fara sa faci nici un efort este visul aproape al fiecarei femei nemultumita de grasimea de pe abdomen sau de pe coapse.

Acest lucru este posibil in doar cateva zeci de minute cu ajutorul impachetarilor termice, care te scapa de 2 centimetri la o singura sedinta de 45 de minute. Rezultatele sunt demonstrate de zeci de doamne si domnisoare care au acceptat sa faca acest tratament.

Pe numele ei complet Therma Frio Shock este o metoda noua de eliminare a tesutului adipos si al celulitei care prevede niste pasi exacti si niste proceduri riguroase, pentru care e nevoie de cineva cu anumite cunostinte in domeniul masajului si al infrumusetatii pentru a le pune in aplicare.

Cremele folosite intr-o anumita ordine, iar mai apoi impachetarea zonelor la care se aplica tratamentul in folie si badaje face ca dupa doar 45 de minute centimetrii in plus sa dispara. Se lasa fasele pe corp intre 30 si 60 de minute, in functie de cum rezista fiecare. Dupa ce am facut tot acest tratament eu obisnuiesc sa mai aplic o crema anticelulitica si pentru fermitate, ce reduce volumul tesutului adipos si previne acumularile de grasime.

Pentru ca rezultatele sa persiste, Tudor Gherman recomanda ca, pe langa impachetari, sa se acorde o atentie deosebita si stilului de viata, in special mancarii, iar numarul de sedinte mediu sa fie de 10, astfel incat sa se reduca la minim sansele ca grasimea sa se redepuna. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro