Cum functioneaza micul dispozitiv care poate inlocui masinile de spalat rufe, dar si spalarea manuala

Cum functioneaza micul dispozitiv care poate inlocui masinile de spalat rufe, dar si spalarea manuala

Lena Solis a inventat aparatul portabil Dolfi dupa ce a vazut ca este foarte complicat sa spele rufe in timpul unei excursii, departe de casa.

acum 97 luni (12 Jan 2016)

Lena Solis a inventat aparatul portabil Dolfi dupa ce a vazut ca este foarte complicat sa spele rufe in timpul unei excursii, departe de casa. Se umple cu apa o chiuveta sau un lighean, se pun rufele murdare si detergentul, apoi se introduce aparatul Dolfi.

O spalare dureaza doar 30 de minute si este complet silentioasa, aparatul poate fi folosit inclusiv noaptea. Dolfi poate fi luat foarte usor in calatorii, consuma foarte putina energie electrica si este foarte bland cu tesaturile. Poate fi folosit pentru haine de bumbac, matase, lana si casmir. Astfel, el este varianta ideala pentru a inlocui masinile de spalat, dar si spalatul manual.

"Vreau ca oamenii sa se simta bine in vacanta, sa nu dea bani multi la spalatorie sau sa ia multe bagaje cu ei pentru a avea suficiente haine curate, ca sa nu spele in excursie. Cu Dolfi, concediul va fi mult mai placut si mai simplu", a declarat Andre Fangueiro, cel care a creat design-ul lui Dolfi.

Dolfi a fost realizat cu ajutorul unei campanii de strangere de fonduri pe Indiegogo. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro