Cum falsifica teroristii ISIS invatatura islamului. Sensul bolnav al tintelor atacate in Franta

Cum falsifica teroristii ISIS invatatura islamului. Sensul bolnav al tintelor atacate in Franta

Au atacat Stade de France pentru ca sportul este un pacat si in plus la meci asista "imbecilul de Francois Hollande", au atacat sala de spectacole Bataclan pentru ca aici erau adunati intr-o sarbatoare perversa o multime de idolatri, au atacat terasele pentru ca sunt locuri unde se consuma alcool... si fara putere de reactie pentru ca, privind chipul tuturor tinerilor care au fost ucisi la Paris cu atata cruzime, nu pot concepe faptul ca un om, facut din carne si oase ca si mine, poate fi posedat de o ura si de o furie atat de nihiliste ajungand sa traiasca intr-o adevarata dimensiune apocaliptica. De exemplu, referirea la sala de concert unde erau adunati sute de idolatrii intr-o sarbatoare perversa, se inscrie in gama de interdictii adoptate de musulmanii extremisti care resping muzica, dansul, sportul si orice pretext de a intra in contact cu infidelii.

acum 97 luni (17 Nov 2015)

- comunicat ISIS

Poate nu ati avut curiozitatea sa va aruncati privirea peste asa-zisul comunicat revendicativ publicat de Statul Islamic imediat dupa atentate si bine ati facut, desi pentru a intelege dimensiunea reala a fanatismului in care s-au ingropat acesti indivizi, nu ar fi rau sa-l parcurgeti, macar din curiozitate. Aruncat ca o otrava in vasta retea de canale de socializare atat de prizate de tinerii care parca nu mai stiu sa traiasca in lumea reala, demonii serviciului de presa al odioasei grupari teroriste au racnit amenintand ca "acesta este numai inceputul furtunii". In morbida lor viziune, sangeroasele atentate au fost binecuvantate pe toate fetele de Allah care le-a dat celor opt soldati ai Califatului putere si victorie sa faca prapad in inima Parisului si impotriva Frantei cruciate.

Indivizii astia au nevoie urgent de un update in ceea ce priveste istoria moderna a Frantei care s-a separat de biserica de mai bine de o suta de ani, fiind una dintre cele mai secularizate si laicizate tari din Europa, poate chiar din lume. Soldatii noului Califat pur si simplu nu pot uita Cruciadele de acum aproape o mie de ani care, in ciuda caracterului agresiv, isi pot gasi totusi o justificare in contextul de atunci. Si in secolul al XI-lea ca si in prezent, crestinii au trebuit sa-si apere locurile sfinte care au fost permanent amenintate cu distrugerea de catre dominatia musulmana. Iar in ultima vreme asistam neputinciosi la furia cu care teroristii au ras de pe fata pamantului biserici si manastiri seculare. In viziunea teroristilor Parisul, capitala abominatiunilor si tuturor perversiunilor posibile, este de fapt capitala care poarta standardul crucii in Europa, recentele atacuri tintind printre altele sa distruga o cruce care din nefericire, crestinii din Occident o slavesc tot mai mult in spatiul privat. Cei opt frati cu centuri explozive si arme de razboi binecuvantate, evident de Allah, au atacat locuri alese cu minutiozitate din tim... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro