Cum faci vinul fiert perfect. Cat se tine pe foc si de ce se bea din cani de lut cu gura stramta

Cum faci vinul fiert perfect. Cat se tine pe foc si de ce se bea din cani de lut cu gura stramta

Gazetarul, pasionat de gastronomie In cei 57 de ani de viata, Radu Anton Roman, gazetar, scriitor, realizator TV, vanator si pescar sportiv, a publicat poezii, insemnari de calatorie, romane si eseuri, fiind implicat in mai multe proiecte de televiziune si publicatii, dedicandu-se din anul 1997 si domeniului gastronomic.

acum 46 luni (8 Feb 2018)

Ingrediente: 1 litru vin, tare bun 5 linguri miere 1 praf scortisoara 10 boabe piper 10 cuisoare Mod de preparare: Se pune intr-o oala de tabla subtire vinul la fiert cu piper, cuisoare, scortisoara. deci, ca sa nu se piarda bunatate de tarie, oala trebuie sa fie de metal - ca sa se incinga repede - si acoperita, ca sa ramana vinul-vin si nu resturi groase dezalcoolizate). Se bea din cani de lut cu gura stramta, vinul fiert, si, ca sa fie mai aprig, ar trebui sa fie o Tamaioasa din cele vechi, mieroasa, de Dragasani ori de Pietroasa, urcata spre taria cea din urma, dincolo de care nu mai e nimic decat alta viata. Ce conteaza e sa fierbeti un vin cat mai tare si mai dulce, ca mierea, cat ar fi de dulce si de suava, n-ajunge pana la miez, nu indulceste si fibra profunda a vinului. Gazetarul, pasionat de gastronomie In cei 57 de ani de viata, Radu Anton Roman, gazetar, scriitor, realizator TV, vanator si pescar sportiv, a publicat poezii, insemnari de calatorie, romane si eseuri, fiind implicat in mai multe proiecte de televiziune si publicatii, dedicandu-se din anul 1997 si domeniului gastronomic. Va recomandam si:

Cum se pregateau pe vremuri cei mai buni mici: ingredientul care ii face pufosi

De ce este usturoiul cel mai puternic antibiotic din lume. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro