Cum faci mancarea de orez cu carne de rata. Reteta unui cunoscut bucatar roman

Cum faci mancarea de orez cu carne de rata. Reteta unui cunoscut bucatar roman

Pentru a pregatit mancarea de orez cu carne de rata, avem nevoie de o rata, pe care o tai in bucati potrivite. Carnea de rata poate fi inlocuita cu succes cu carnea afumata de porc sau chiar cu carnati, bucatarul salajean garantand ca vom obtine o mancare cel putin la fel de gustoasa.

acum 83 luni (27 Oct 2017)

Pentru a pregatit mancarea de orez cu carne de rata, avem nevoie de o rata, pe care o tai in bucati potrivite. Din aripi, spate, labe si gat, la care adaugam zarzavat din abundenta, pentru un plus de savoare, vor pregati o supa delicioasa, pe care o vom folosi, mai apoi, la fierberea orezului. Pe celelelate bucati de carne le prajesti in putin ulei, la foc mic, tinand cont de faptul ca rata va mai lasa grasime.

Intre timp, cureti un morcov pe care il dai pe razatoare, tai marunt o ceapa - verde sau uscata, si un ardei rosu, apoi pui legumele peste carne si amesteci usor si adaugi trei cani din supa preparata anterior. Dupa aproximativ un spert de ora, preparatul ar trebui sa fie gata, asa ca iei vasul de pe foc si il lasi deoparte sa se odihneasca.

Carnea de rata poate fi inlocuita cu succes cu carnea afumata de porc sau chiar cu carnati, bucatarul salajean garantand ca vom obtine o mancare cel putin la fel de gustoasa. Reteta savuroasei topale de pui cu ciuperci

Cum gatim pirostele cu razalai si afumatura in frunze de stevie. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro