Cum faci hrean oltenesc. Sosul picant care merge cu orice si ingrediente secrete

Cum faci hrean oltenesc. Sosul picant care merge cu orice si ingrediente secrete

Ingrediente: 4 linguri de hrean ras pasta 2 linguri de morcov ras 2 mere rase 1 lingura de otet 1 lingurita de sare 4 linguri de sfecla rosie rasa Mod de preparare: o Se curata hreanul, morcovul, merele, sfecla, se rad pasta o Se freaca cu otetul si sarea Gazetarul, indragostit de bucatarie In cei 57 de ani de viata, Radu Anton Roman, gazetar, scriitor, realizator TV, vanator si pescar sportiv, a publicat poezii, insemnari de calatorie, romane si eseuri, fiind implicat in mai multe proiecte de televiziune si publicatii, dedicandu-se din anul 1997 si domeniului gastronomic.

acum 35 luni (21 Nov 2017)

"Combinand hrean, otet si ce va mai da prin cap si aveti prin camara, obtineti un sos iute-acrisor, ca si oltenii aci de fata", nota autorul in lucrarea "Bucate, vinuri si obiceiuri romanesti" (Editura Paideia). Ingrediente: 4 linguri de hrean ras pasta 2 linguri de morcov ras 2 mere rase 1 lingura de otet 1 lingurita de sare 4 linguri de sfecla rosie rasa Mod de preparare: o Se curata hreanul, morcovul, merele, sfecla, se rad pasta o Se freaca cu otetul si sarea Gazetarul, indragostit de bucatarie In cei 57 de ani de viata, Radu Anton Roman, gazetar, scriitor, realizator TV, vanator si pescar sportiv, a publicat poezii, insemnari de calatorie, romane si eseuri, fiind implicat in mai multe proiecte de televiziune si publicatii, dedicandu-se din anul 1997 si domeniului gastronomic. Va recomandam si:

Secretele borsului cu peste din Dunare: in cat timp e gata delicioasa mancare

Deliciu culinar de la bunica. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro