Cum faci diferenta intre un fotograf bun si unul care vrea sa te pacaleasca

Cum faci diferenta intre un fotograf bun si unul care vrea sa te pacaleasca

Angajarea unui fotograf pentru un eveniment, fie el zi de nastere, nunta, petrecere de sfarsit de an la firma sau orice alt eveniment este o chestiune dintre cele mai importante. Aparitia pe piata a unei game tot mai largi de aparatura fotografica a facut ca numarul celor care presteaza servicii in acest domeniu sa creasca exponential in ultimii ani, dar concurenta nu a fost neaparat productiva din punct de vedere al cresterii calitatii, ci a avut mai mult rolul de a dezorienta multi clienti care nu aveau cunostinta despre ce inseamna acest serviciu si cum ar trebui sa se prezinte un fotograf la un eveniment.

acum 71 luni (18 Apr 2017)

Angajarea unui fotograf pentru un eveniment, fie el zi de nastere, nunta, petrecere de sfarsit de an la firma sau orice alt eveniment este o chestiune dintre cele mai importante.

Contractarea unui fotograf pentru un eveniment de catre cineva care nu a mai avut contact niciodata cu aceasta lume poate sa fie o loterie. Daca dati de un fotograf care se precipita cand vine vorba de asa ceva si va cere ragaz, tot ce e posibil sa nu va arate pozele lui atunci cand va veti intalni a doua oara", explica Cristina Nemes, organizator de evenimente.

Tot aceasta atrage atentia ca cei interesati de un fotograf de eveniment sa nu cada in plasa laudelor acestora despre sumele de bani pe care le-au investit in aparatura. Sunt multi fotografi buni care au dotari de zeci de mii de euro, dar la fel de multi sunt cei care doar vorbesc despre asa ceva doar pentru a-si crea o falsa imagine si pentru a putea umfla pretul.

"Cel mai bine e sa nu va opriti la primul si sa il tot contractati, ar fi bine sa studiati macar doua oferte, dar cu atentie, pentru ca ce e mai ieftin nu inseamna ca e mai bun. Cel mai important e sa nu faceti un contract pe un numar de ore cu un fotograf, ci pe un pachet de servicii. El trebuie sa fie acolo pe toata durata evenimentului, nu doar cateva ore, in pachet trebuie sa fie cuprins si un retus al fotografiilor, a unei parti din ele precum si materialele auxiliare necesare predarii pozelor catre dumneavoastra.

Aparitia pe piata a unei game tot mai largi de aparatura fotografica a facut ca numarul celor care presteaza servicii in acest domeniu sa creasca exponential in ultimii ani, dar concurenta nu a fost neaparat productiva din punct de vedere al cresterii calitatii, ci a avut mai mult rolul de a dezorienta multi clienti care nu aveau cunostinta despre ce inseamna acest serviciu si cum ar trebui sa se prezinte un fotograf la un eveniment. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro