Cum faci cel mai bun cascaval pane. Secretul retetei gustoase: de ce trebuie mancata imediat branza calda

Cum faci cel mai bun cascaval pane. Secretul retetei gustoase: de ce trebuie mancata imediat branza calda

Ingrediente: 200 g cascaval 1 ou 1 lingura de faina 2 linguri de lapte 3 linguri de untdelemn piper Mod preparare: o Se taie cascavalul in felii groase de un deget o Se trece prin lapte o Se bate oul cu faina si piper o Se scurge cascavalul de lapte, se trece prin oul batut si apoi se tavaleste in pesmet o Se prajeste la foc mic pana se rumeneste pe ambele parti o Trebuie mancat imediat altfel se face piatra.

acum 77 luni (24 Jun 2016)

Insa, daca tot vad frantujii minunandu-se in fata chestiei asteia, - care e curenta-n Bucuresti, dar mai rara aiurea - fortez norocul (apartenent) si imi zic, de ce nu, hai, treaca si ciudatenia asta (creata probabil de un bucatar de vagon restaurant blocat de viscol la Chitila). Fiind o branza calda (mai ales daca e cascaval de Bradet afumat, preferatul meu) merge cu un vin alb, jumatate dulce - jumatate parfum, un Muscat Ottonel de la Fetesti, desigur, ars de soarele Dunarii pana a-nceput a mirosi a caisa rascoapta".

Ingrediente:

200 g cascaval 1 ou 1 lingura de faina 2 linguri de lapte 3 linguri de untdelemn piper

Mod preparare: o Se taie cascavalul in felii groase de un deget o Se trece prin lapte o Se bate oul cu faina si piper o Se scurge cascavalul de lapte, se trece prin oul batut si apoi se tavaleste in pesmet o Se prajeste la foc mic pana se rumeneste pe ambele parti o Trebuie mancat imediat altfel se face piatra.

Gazetarul, indragostit de bucatarie

In cei 57 de ani de viata, Radu Anton Roman, gazetar, scriitor, realizator TV, vanator si pescar sportiv, a publicat poezii, insemnari de calatorie, romane si eseuri, fiind implicat in mai multe proiecte de televiziune si publicatii, dedicandu-se din anul 1997 si domeniului gastronomic.

Va recomandam si:

Cum gatesti ciorba de burta perfecta, dupa reteta lui Radu Anton Roman. Secretul celei mai bune retete de bulion, fara conservanti

FOTO Reteta de post apetisanta. Ghiveci calugaresc delicios si usor de preparat, o armonie perfecta de gusturi si culori ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro