Cum faceti cele mai bune sarmale pentru masa de Craciun: retete recomandate de Chef Foa

Cum faceti cele mai bune sarmale pentru masa de Craciun: retete recomandate de Chef Foa

Doua dintre preparatele propuse de Chef Foa va sunt prezentate in continuare: Cotlet de porc umplut cu carnati de casa, bacon si verdeturi proaspete Ingrediente Cotlet de porc Bacon uscat & afumat Burta de porc Carnati de casa, picante Cimbru Usturoi Ardei iuti Unt Sare Piper Cartofi Mod de preparare Se taie burta de porc Se fac mici incizii, ca niste buzunarase, in care se pun bucatile de bacon si carnati Se marineaza carnea cu cimbru proaspat si usturoi Se taie o bucata de unt cu care se maseaza generos carnea, tinand untul cu mana Se umple cotletul cu carnati si bacon Se infasoara cotletul in burta de porc si se leaga cu sfoara Se adauga mirodeniile Se baga la cuptor, cu cartofi si vin alb Se lasa in cuptor timp de doua ore si jumatate, la 160?C Sarmale Ingrediente: Varza murata Carne de vita Carne de porc (burta) Orez Ceapa Usturoi Cimbru proaspat Suc de rosii facut in casa Piper Frunze de dafin Oase de vita Pentru mamaliga: malai unt apa Pentru servit: smantana ardei iute Mod de prepapare: Se lasa oasele de vita in cuptor, sa se rumeneasca, apoi se pun intr-o oala si se fierb, ca sa se obtina o zeama limpede Se da carnea prin masina de tocat Se rumeneste ceapa taiata cu usturoiul, pana se inmoaie, apoi se adauga cimbrul proaspat.

acum 90 luni (23 Nov 2016)

Doua dintre preparatele propuse de Chef Foa va sunt prezentate in continuare:

Cotlet de porc umplut cu carnati de casa, bacon si verdeturi proaspete

Ingrediente

Cotlet de porc

Bacon uscat & afumat

Burta de porc

Carnati de casa, picante

Cimbru

Usturoi

Ardei iuti

Unt

Sare

Piper

Cartofi

Mod de preparare

Se taie burta de porc

Se fac mici incizii, ca niste buzunarase, in care se pun bucatile de bacon si carnati

Se marineaza carnea cu cimbru proaspat si usturoi

Se taie o bucata de unt cu care se maseaza generos carnea, tinand untul cu mana

Se umple cotletul cu carnati si bacon

Se infasoara cotletul in burta de porc si se leaga cu sfoara

Se adauga mirodeniile

Se baga la cuptor, cu cartofi si vin alb

Se lasa in cuptor timp de doua ore si jumatate, la 160?C

Sarmale

Ingrediente:

Varza murata

Carne de vita

Carne de porc (burta)

Orez

Ceapa

Usturoi

Cimbru proaspat

Suc de rosii facut in casa

Piper

Frunze de dafin

Oase de vita

Pentru mamaliga:

malai

unt

apa

Pentru servit:

smantana

ardei iute

Mod de prepapare:

Se lasa oasele de vita in cuptor, sa se rumeneasca, apoi se pun intr-o oala si se fierb, ca sa se obtina o zeama limpede

Se da carnea prin masina de tocat

Se rumeneste ceapa taiata cu usturoiul, pana se inmoaie, apoi se adauga cimbrul proaspat. Se lasa sa se raceasca

Se scoate maduva din osul de vita si se amesteca bine cu carnea tocata, ceapa prajita si orezul, pentru umplutura

Se adauga sare si piper dupa gust

Se desfac frunzele de ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro