Cum facem cea mai buna ciorba saseasca cu hrean. Secretele unui preparat delicios si usor de pregatit

Cum facem cea mai buna ciorba saseasca cu hrean. Secretele unui preparat delicios si usor de pregatit

Aveti nevoie de: 700 de grame de costita sau oase afumate, un morcov, o ceapa, 6 cartofi mijlocii, 2 linguri mari de hrean ras, 2 linguri de otet, cimbru si sare.

acum 63 luni (10 Jun 2016)

Reteta, alaturi de multe altele, poate fi gasita in volumul profesoarei Aurelia Rusu, o pasionata cercetatoare a culturii si gastronomiei sasesti, volum intitulat "Gatim impreuna in casa baronului", publicat la Editura Samuel din Medias.

Aveti nevoie de: 700 de grame de costita sau oase afumate, un morcov, o ceapa, 6 cartofi mijlocii, 2 linguri mari de hrean ras, 2 linguri de otet, cimbru si sare.

Mod de preparare: Se fierbe carnea de porc si atunci cand este aproape gata se pune morcovul, ras pe razatoarea mica, si ceapa taiata in cubulete. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro