Cum explica Mircea Geoana prezenta lui Mihai Gadea in SUA: Cred ca se uita la audienta. Am fost consultat si nu am avut nicio obiectie

Cum explica Mircea Geoana prezenta lui Mihai Gadea in SUA: Cred ca se uita la audienta. Am fost consultat si nu am avut nicio obiectie

"Eu merg de 20 de ani la acest proiect. Intentia lor este sa fie o chestiune cat mai diversificata, cu segmente cat mai largi, si religioase si politice si de societate. Au invitat pe cineva de la Cotroceni sau de la partidele politice, a fost si PSD, PNL si PSRO", a mai spus Geoana.

acum 52 luni (7 Feb 2016)

"Eu merg de 20 de ani la acest proiect. Intentia lor este sa fie o chestiune cat mai diversificata, cu segmente cat mai largi, si religioase si politice si de societate.

Fostul ambasador al Romaniei in SUA a mai spus ca seful Cancelariei Prezidentiale, Dan Mihalache, a avut programate, cel mai probabil, alte intalniri care au coincis cu Micul Dejun cu Rugaciune. Asa cred ca s-a intamplat pentru ca el a avut intalniri destul de bune in Departament (Departamentul de Stat - n.r.). In fiecare an exista un nucleu un pic mai strans, cum este si cazul meu care merg intotdeauna si voi merge cat timp voi fi invitat, iar apoi este o intentie de diversificare. Au invitat pe cineva de la Cotroceni sau de la partidele politice, a fost si PSD, PNL si PSRO", a mai spus Geoana.

Fostul ministru de Externe a vorbit si despre prezenta lui Mihai Gadea la Micul Dejun cu Rugaciune. "Ce este controversat in faptul ca un om de presa merge la asa ceva?

Intrebat care au fost criteriile de pe urma carora a fost invitat Mihai Gadea si nu un alt jurnalist, Geoana a raspuns: "Cred ca se uita la audienta. Mergem aici cu o alta logica, diferita de jocul de acasa. Nu intervenim noi cu privire la participare, ci exista o consultare informala in viziunea faptului ca suntem de foarte mult timp prieteni".

Gorghiu, Mihalache si Gadea, impreuna in SUA

Directorul Antenei 3, Mihai Gadea, s-a aflat in SUA in acelasi timp cu Dan Mihalache, seful Cancelariei Prezidentiale, si cu Alina Gorghiu, copresedintele PNL. Toti cei trei au participat la Micul Dejun cu Rugaciune, un eveniment organizat anual, la inceputul lunii februarie, fara implicatii politice.

Din fotografiile postate pe paginile lor de Facebook reiese ca Dan Mihalache, Alina Gorghiu si directorul Antenei 3 Mihai Gadea au avut o agenda comuna in SUA. Alina Gorghiu apare in mai multe fotografii alaturi de Dan M... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro