Cum explica Marian Munteanu colaborarea politica parafata cu Virgil Magureanu, in 2000

Cum explica Marian Munteanu colaborarea politica parafata cu Virgil Magureanu, in 2000

In 2000, Virgil Magureanu a fost ultimul care a aflat de candidatura mea la presedintia Romaniei, a afirmat Marian Munteanu, intr-o emisiune moderata de jurnalistul Cornel Nistorescu, la B1 TV. Dupa aceea, Druc mi-a spus ca vrea sa extinda acel proiect politic si mi-a explicat ca se poarta discutii cu Partidul National Roman al lui Virgil Magureanu.

acum 97 luni (23 Apr 2016)

In 2000, Virgil Magureanu a fost ultimul care a aflat de candidatura mea la presedintia Romaniei, a afirmat Marian Munteanu, intr-o emisiune moderata de jurnalistul Cornel Nistorescu, la B1 TV.

Cronica unei aventuri politice

"Virgil Magureanu a fost ultimul care a aflat de proiectul candidaturii mele. Eu sunt prieten cu Mircea Druc, care a candidat in '92 la presedintia Romaniei. Pe atunci, l-am ajutat, impreuna cu mai multi colegi, fiindca era ceva special ca un basarabean sa candideze la functia suprema in stat. Druc mi-a spus ca vrea un candidat tanar care sa sustina valorile nationale si mi-a propus sa candidez. Dupa aceea, Druc mi-a spus ca vrea sa extinda acel proiect politic si mi-a explicat ca se poarta discutii cu Partidul National Roman al lui Virgil Magureanu. Eu am spus ca nu cred ca Magureanu m-ar sustine pe mine in mod real. Pana la urma, am avut o discutie de doar cinci minute cu Virgil Magureanu. M-a intrebat daca eu credeam ca el a fost amestecat in evenimentele tragice din viata mea. Eu i-am raspuns ca vreau sa facem ceva bun pentru Romania si ca problemele mele personale nu conteaza, avand in vedere acest obiectiv", a declarat Marian Munteanu.

+Marian Munteanu - acest Dan Diaconescu care se crede Petrache Lupu, spalat cu ...

+OFICIAL: Munteanu si-a anuntat RETRAGEREA din postura de candidat la Capitala. ... Citeste intreg articolul pe evz.ro