Cum explica Begu eliminarea rusinoasa de la Roland Garros in fata unei jucatoare din afara Top 100 WTA

Cum explica Begu eliminarea rusinoasa de la Roland Garros in fata unei jucatoare din afara Top 100 WTA

Normal ca sunt dezamagita, insa incerc sa vad lucrurile pozitiv, mai ales ca a trecut o ora si jumatate dupa meci" Irina Begu despre partida cu Shelby Rogers si despre ce a gresit in abordarea meciului: "Faptul ca eu am stat mult prea departe de linie, faptul ca nu mi-am asumat, ca am intrat in teren si nu am fost eu cea care a dictat, e foarte greu sa castigi in turul 4.

acum 45 luni (30 May 2016)

La conferinta de presa, de dupa meci, ea parea foarte dezamagita, dupa aceasta infrangere cu 6-3, 6-4, suferita in fata americancei Shelby Rogers.

Irina Begu despre emotia data de apropierea de sferturile de finala: "Normal ca la un moment iti trece prin minte, te gandesti: pot sa ajung in sferturi, pot sa fac un rezultat foarte bun insa am incercat cat mai putin sa ma gandesc la acest lucru", a recunoscut ea. A castigat in primul tur cu Pliskova, dupa care cu Vesnina, care este de asemenea o jucatoare buna, apoi cu Kvitova. In primul rand ca sunt dezamagita si as da o nota mult prea mica si nu ar fi corect pentru toata munca pe care am depus-o in ultimele saptamani si luni. Ma gandesc doar la faptul ca acum doua-trei luni eram acasa si nu puteam sa joc. Normal ca sunt dezamagita, insa incerc sa vad lucrurile pozitiv, mai ales ca a trecut o ora si jumatate dupa meci"

Irina Begu despre partida cu Shelby Rogers si despre ce a gresit in abordarea meciului: "Faptul ca eu am stat mult prea departe de linie, faptul ca nu mi-am asumat, ca am intrat in teren si nu am fost eu cea care a dictat, e foarte greu sa castigi in turul 4. Cum am spus, ea e o jucatoare care loveste, trebuie sa o faci sa se miste, sa dictezi jocul. Daca asteptti sa vina greseala adversarei, e foarte greu"

Irina Begu despre amintirile care ii raman dupa acest meci: "E o experienta, incerc sa invat din ea. Ma doare foarte mult ca am ratat o sansa ca asta, insa daca ar fi totul perfect n-am mai avea din ce sa invatam". ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro