Cum eviti scumpirea biletelor de avion: noul serviciu Wizz Air

Cum eviti scumpirea biletelor de avion: noul serviciu Wizz Air

Noul serviciu, denumit Fare Lock, va permite asadar pasagerilor sa "blocheze" pretul si pachetul de servicii pentru zborul selectat, pentru 48 de ore. Ce este Wizz Fare Lock Fare Lock este un serviciu inovator care le ofera pasagerilor Wizz posibilitatea de a-si asigura un tarif selectat pentru o perioada de 48 de ore.

acum 73 luni (16 Aug 2017)

Noul serviciu, denumit Fare Lock, va permite asadar pasagerilor sa "blocheze" pretul si pachetul de servicii pentru zborul selectat, pentru 48 de ore.

Ce este Wizz Fare Lock

Fare Lock este un serviciu inovator care le ofera pasagerilor Wizz posibilitatea de a-si asigura un tarif selectat pentru o perioada de 48 de ore.

Fare Lock este disponibil pentru rezervarile realizate cu mai mult de 7 zile inainte de data plecarii sau cu data primului zbor in cazul unui zbor dus-intors.

Fare Lock este disponibil pe wizzair.com si poate fi utilizat pentru rezervari de zbor de dus/sau zbor de intoarcere si pentru mai multi pasageri.

Pentru a finaliza rezervarea la pretul garantat de Fare Lock, clientii vor trebui sa plateasca intreaga suma a tarifului cu cardul sau folosind creditul din contul MyWIZZ, in termen de 48 de ore, prin accesarea paginii My Bookings.

Daca rezervarea nu a fost finalizata in 48 de ore de la utilizarea serviciului Fare Lock tariful rezervat va fi anulat automat. Zborurile selectate cu Fare Lock nu vor fi vandute si pretul nu se va schimba timp de 48 de ore. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro