Cum esueaza un proiect european. Cazul parcului arheologic din Constanta

Un esec inceput in 2013 Povestea esecului incepe in data de 1 octombrie 2013, cand consilierii locali au aprobat proiectul "Reabilitarea si amenajarea Parcului arheologic", care urma sa fie finantat in cadrul Programului Operational Regional 2007/2013.

acum 76 luni (5 Dec 2016)

Este plin de buruieni, de mizerii, isi asteapta o soarta mai buna. Parcul a ajuns si un model negativ despre cum pot fi pierdute fonduri europene si despre cum o lucrare, care ar fi trebuit sa fie realizata cu bani comunitari, va ajunge sa ii coste scump pe contribuabilii constanteni.

Un esec inceput in 2013

Povestea esecului incepe in data de 1 octombrie 2013, cand consilierii locali au aprobat proiectul "Reabilitarea si amenajarea Parcului arheologic", care urma sa fie finantat in cadrul Programului Operational Regional 2007/2013. Cu aceeasi ocazie a fost aprobat si proiectul privind documentatia de avizare a lucrarilor de interventii si a principalilor indicatori tehnico-economici pentru proiect.

Continuarea textului o puteti citi in editia de luni a ziarului Romania Libera! ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro