Cum e sa-ti vezi viitoarea casa in realitate virtuala, ineditul expozitiei Imobiliarium

Cum e sa-ti vezi viitoarea casa in realitate virtuala, ineditul expozitiei Imobiliarium

Ca tot am zis la inceput de elementul "magic", in cazul unei astfel de prezentari e nevoie de o fotografiere la 360 de grade a unui spatiu, iar continutul e prelucrat astfel incat sa poti interactiona cu el fie cu o casca de realitate virtuala, fie prin mouse sau touch.

acum 35 luni (4 May 2017)

Imobiliarium ar putea fi o expozitie obisnuita cu locuinte in care ai vrea sa te muti sau in care ai bani sa te muti. Diferenta fata de altele e ca poti sa nu mai depinzi de pliante, de machete sau de videouri, ci poti sa vizualizezi un ansamblu pe telefon, cu o casca de realitate virtuala. Cei de la Universum Events mi-au oferit un preview inainte de deschiderea oficiala, ca sa vizitez un conac scos la vanzare.

La Imobiliarium din Baneasa Shopping City, ca vizitatori, poti alege intre 6.000 de oferte de case si apartamente, dar si castele, monumente istorice si case de vacanta.

Firesc, vine cu un WOW factor aceasta expozitie tehnologizata, dar este, totodata, o ocazie buna sa experimentezi vizionarile de locuinte altfel. Nu sunt chiar toate casele transformate digital, ci doar cateva, dar poate fi o incercare care sa aduca mai aproape tehnologia de realitate virtuala.

Ca tot am zis la inceput de elementul "magic", in cazul unei astfel de prezentari e nevoie de o fotografiere la 360 de grade a unui spatiu, iar continutul e prelucrat astfel incat sa poti interactiona cu el fie cu o casca de realitate virtuala, fie prin mouse sau touch. In cazul unei casti, trebuie sa interpreteze datele de la giroscop si accelerometru, ca sa stie cum sa te pozitioneze in raport cu elementele. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro