Cum e posibil sa moara subit un tanar de 17 ani sanatos-tun, pasionat de sport

Cum e posibil sa moara subit un tanar de 17 ani sanatos-tun, pasionat de sport

Decesul adolescentului din clasa a XII a Liceului tehnologic din Falciu, judetul Vaslui, a socat intreaga comunitate si a pus pe jar autoritatile, cu atat mai mult cu cat acesta se afla de trei ani in grija Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului (DAGSPC) Vaslui. Adio colegul si prietenul nostru drag!!!!", scria unul dintre prietenii acestuia pa pagina de facebook Citeste si: Un adolescent de 17 ani, internat intr-un centru pentru copii din Vaslui, a murit in somn.

acum 94 luni (25 Nov 2015)

Decesul adolescentului din clasa a XII a Liceului tehnologic din Falciu, judetul Vaslui, a socat intreaga comunitate si a pus pe jar autoritatile, cu atat mai mult cu cat acesta se afla de trei ani in grija Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului (DAGSPC) Vaslui.

Necropsia medico-legala a fost efectuata in cursul zilei de 25 noiembrie pentru a fi stabilita cauza decesului. Astfel, tanarul suferea de "Cardiomiopatie hipertrofica", o boala cardiaca care poate fi diagnosticata cu un simplu EKG. Oficial, adolescentul era perfect sanatos si ultimul control medical l-a facut in luna septembrie, inainte de inceperea noului an scolar.

"Decesul a survenit cu cel putin doua-trei ore inainte de a fi descoperit cadavrul, nu la ora 7-8 dimineata cand a fost sesizat cazul. E greu de spus cu precizie cand a murit, oricum, s-a intamplat undeva in intervalul orar 2-5 din noaptea de 23/24 noiembrie", a spus, pentru "Adevarul", medicul legist Sergiu Savinescu.

Trupul neinsufletit al adolescentului a fost preluat de tatal sau si a fost dus in localitatea natala. Cheltuielile de inmormantare vor fi suportate de DAGSPC Vaslui, institutie care a acorda tot sprijinul pentru ca familia adolescentului sa-l poata inmormanta crestineste.

Mort in pat

Iulian Lemnaru (17 ani) era internat la Centrul de Reabilitare si recuperare pentru copii din Falciu si invata la liceul din localitate. Pe 23 noiembrie, inainte de culcare, s-a plans celor trei baieti cu care impartea dormitorul ca simte o durere puternica in piept. La desteptarea de dimineata avea sa constate ca adolescentul a trecut in lumea celor Drepti. Colegii de dormitor au fost socati sa afle ca Iulian e mort.

Iulian a fost abandopnat de mama la nastere si pana in 2012 a fost crescut de tatal sau, avand si sprijinul bunicului pe linie paterna. Era considerat de toata lumea un copil de... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro