Cum decide Facebook ce continut sa stearga si ce utilizatori sa blocheze

Cum decide Facebook ce continut sa stearga si ce utilizatori sa blocheze

Cai de atac Iata cum functioneaza procesul: Daca o fotografie, videoclip sau postare a fost eliminata pentru incalcarea standardelor comunitare, utilizatorului i se ofera optiunea "Solicitare recenzie" Contestatiile sunt revizuite de catre echipa de operatiuni de comunitate, in decurs de 24 de ore Daca a fost facuta o greseala, continutul va fi restabilit si persoana care a contestat decizia initiala va primi o notificare.

acum 33 luni (24 Apr 2018)

Procesul de dezvoltare a politicilor

Echipa de politici de continut a Facebook este responsabila pentru dezvoltarea standardelor de comunitate ale retelei sociale.

Punerea in aplicare

Este folosita o combinatie intre inteligenta artificiala si raportarile primite de la utilizatori pentru a identifica postarile, imaginile sau alt tip de continut care este posibil ca incalca Standardele de Comunitate.

Aceste rapoarte sunt revizuite de echipa de operatiuni comunitare, care lucreaza 24 de ore din 24, in peste 40 de limbi. Pana la sfarsitul anului 2018, vor fi 7.500 de recenzori de continut - mai multi cu 40% fata de numarul avut anul trecut pe vremea aceasta. In unele cazuri, pot aparea greseli, deoarece politicile Facebook nu sunt suficient de clare pentru cei care revizuiesc continutul si, atunci cand este cazul, lucreaza pentru a completa aceste lacune.

Cai de atac

Iata cum functioneaza procesul: Daca o fotografie, videoclip sau postare a fost eliminata pentru incalcarea standardelor comunitare, utilizatorului i se ofera optiunea "Solicitare recenzie" Contestatiile sunt revizuite de catre echipa de operatiuni de comunitate, in decurs de 24 de ore Daca a fost facuta o greseala, continutul va fi restabilit si persoana care a contestat decizia initiala va primi o notificare.

Pana la finalul anului, acest proces va fi extins asupra persoanelor care raporteaza continutul si care sunt anuntate ca acesta nu incalca Standardele de Comunitate. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro