Cum convigeau Cordunenii persoanele amarate sa-si ucida mamele din pix pentru a le lua casele

Cum convigeau Cordunenii persoanele amarate sa-si ucida mamele din pix pentru a le lua casele

Cine sunt Corduneanu, Mararu sau Hassan O femeie "le-a mancat banii" Cordunenilor (UPDATE) Reteta Clanului Corduneanu de a scoate bani de pe urma hotilor/ INTERCEPTARI SOC EXCLUSIV Costel Corduneanu, de la medalii la catuse (VIDEO) Clanul Corduneanu se regrupeaza pe Facebook dupa ce a scapat de puscarie Vipurile interlopilor la petrecerile clanului Corduneanu (VIDEO SI AUDIO) Clanul Corduneanu a fost pus in libertate (UPDATE) Costel Corduneanu catre un ofiter de Politie: "Eu pastrez linistea in oras"

acum 97 luni (16 Feb 2015)

Adrian Daninfeld, Constatin Tigata, Florin Conoru, Danut Zelischi si Danut Onofrasi au primit pedepse cuprinse intre doi si cinci ani de inchisoare cu executare, sentinta Tribunalului Iasi nefiind insa definitiva. Acestia au fost pusi sub acuzare intr-un dosar instrumentat de DIICOT Iasi, desprins din dosarul in care membrii clanului Corduneanu au fost trimisi in judecata pentru o paleta larga de infractiuni. Concret, in acest dosar, procurorii au anchetat modul in care mai multe imobile sau terenuri pe care membrii clanului Corduneanu au reusit sa le obtina, folosindu-se de cei mentionati.

Au declarat la notar ca mamele au murit

Procurorii au ajuns la concluzia ca interlopii s-au imbogatit "prin falsificarea de acte referitoare la decesul unor persoane, falsificarea unor acte necesare dezbaterii succesiunii. Prin inlaturarea de la mostenire a unor mostenitori legali au reusit sa vanda bunuri imobile iar banii obtinuti le-au revenit in mare parte". Mai intai erau identificate persoane cu o stare materiala precara, consumatoare de alcool si cu un mod de viata dezorganizat, si care aveau in proprietate sau urmau sa mosteneasca imobile. Doi dintre inculpatii din acest dosar au fost de acord sa plasmuiasca certificate de deces pe numele mamelor lor, desi acestea erau in viata, iar unul si-a ucis pe hartie sora pentru a putea pune mana pe apartamentul parintilor. Ironia sumbra a sortii a facut ca cele doua mame a caror moarte a fost regizata de fiii lor sa inceteze din viata la un an de la falsificarea certificatelor de deces. Un apropiat al clanului a fost cel care a falsificat un certificat de deces pe numele Elenei Zelinschi, in ianuarie 2008, desi aceasta traia la acea vreme si era internata intr-un sanatoriu.

Pe langa acest dosar, justitia de la Iasi mai are spre solutionare alte doua dosare disjunse din cel instrumentat impotriva clanului. Este vorba de retelele de hoti ale Cordunenilor si de reteaua de infractiuni bancare. Gruparea mafiot... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro