Cum comenteaza romanii plecarea lui Mazare in Madagascar: "Si-a asigurat fuga, are tot ce-i trebuie, ne-a fraierit"

Cum comenteaza romanii plecarea lui Mazare in Madagascar:

Fostul primar al Constantei a plecat din Romania in Madagascar, desi se afla sub control judiciar. Nici constantenii care l-au ales primar de mai multe ori pe Radu Mazare nu scapa de criticile oamenilor. Pe aceeasi tema: Din Madagascar, Radu Mazare le scrie autoritatilor: "Sunt o tinta politica a Statului Paralel.

acum 59 luni (31 Dec 2017)

Fostul primar al Constantei a plecat din Romania in Madagascar, desi se afla sub control judiciar. Politia a anuntat ca Radu Mazare nu s-a prezentat ieri, 30 decembrie, la sediul IPJ Constanta pentru a semna in condica de prezenta.

Conform unei scrisori, Mazare anunta ca a cerut azil politic in Madagascar si ca se va intoarce in Romania atunci cand va exista o "justitie reala".

Pe retelele sociale reactiile oamenilor nu au intarziat sa apara. Pe pagina de Facebook Respect Radu Mazare, cei mai multi comentatori lauda plecarea din Romania a fostului primar, sustinand aceeasi idee a existentei statului paralel.

"Nicusor Constantinescu are cancer in ultimul stadiu si e tinut sa moara in puscarie fara tratament fiindca nu a vrut sa colaboreze cu statul paralel. Radu a fost mai norocos, a reusit sa plece din tara legal, linistit si acum le da cu tifla securistilor statului paralel. Rusine statului mafiot care fabrica dosare nefondate numai pentru a hartui si discredita oameni care fac ceva bun pentru tara, in comunitatea lor si au voce curata impotriva daunatorilor pacii si al unui trai decent".

Nu aceeasi opinie o are Cornelia care scrie: "A furat cat a putut, a prins 3-4 mandate, amagind electoratul, si-a asigurat fuga, are tot ce-i trebuie, ne-a fraierit, nu uitati este tot psd -ist".

"Oricum nu scapa si de se ascunde in gaura de sarpe", comenteaza Emil.

Pe un alt grup de discutii, Si eu sunt fan DNA, oamenii sunt revoltati, dar trateaza cu ironie aceasta situatie. Apoi, cand da caldura se va intoarce cu cateva fete exotice, frumos dezbracate care sa le arate celor veniti la mare, la Constanta, noi dansuri si care alegorice". Cand nu va mai fi justitie se vor intoarce si el si Ghita, si vor ocupa functii importante in statul Roman".

Nici constantenii care l-au ales primar de mai multe ori pe Radu Mazare nu scapa de criticile oamenilor.

... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro