Cum comenteaza CTP meciul dintre Halep si Sarapova: "Simona a reusit sa isi invinga frica. Are prima sansa in finala"

Cum comenteaza CTP meciul dintre Halep si Sarapova:

" Simona Halep a invins-o pe Maria Sarapova in semifinalele turneului de la Roma, scor 4-6, 6-1, 6-4 si va juca duminica impotriva Elinei Svitolina in finala turneului de la Roma, de la ora 14.00.

acum 72 luni (19 May 2018)

"Este o mare victorie a Simonei, as pune-o in Top 5 al marilor victorii din cariera ei de pana acum. A avut in fata o jucatoare uriasa, nu m-am asteptat, a fost ceva de domeniul supraomenescului ce a facut Sarapova din punct de vedere fizic, dupa ce a stat mai bine de 10 ore pe teren. Sa reusesti sa mai faci inca un meci de doua ore si trei seturi in fata liderului mondial, asa ceva numai o campioana pur sange poate sa faca. Dupa momentul discutiei cu Darren Cahill, Simona, la inceputul setului doi, la 1-0, a servit, si a reusit un serviciu doi foarte lung, si cu efect pe care Sarapova l-a returnat in burta fileului. Simona si-a dus degetul la cap si din clipa aia am stiut ca i-a disparut frica de serviciu. Picioarele au aratat mai puternice si mai iuti ca niciodata", a declarat CTP la DigiSport.

"Anul trecut, finala a fost decisa de o entorsa a Simonei. "

Simona Halep a invins-o pe Maria Sarapova in semifinalele turneului de la Roma, scor 4-6, 6-1, 6-4 si va juca duminica impotriva Elinei Svitolina in finala turneului de la Roma, de la ora 14.00. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro