Cum comenteaza Basescu retinerea lui Oprescu

Traian Basescu a declarat, duminica, la B1 Tv, referitor la retinerea lui Sorin Oprescu, nu se astepta ca accesta sa fie suspectat de fapte de coruptie. Primarul Capitalei Sorin Oprescu a fost retinut pentru luare de mita si urmeaza sa fie prezentat, duminica, Tribunalului Bucuresti, cu propunere de arestare preventiva pentru 30 de zile.

acum 62 luni (6 Sep 2015)

Traian Basescu a declarat, duminica, la B1 Tv, referitor la retinerea lui Sorin Oprescu, nu se astepta ca accesta sa fie suspectat de fapte de coruptie. Astfel, fostul sef de stat a tinut sa precizeze ca, in zece ani de zile nu a primit vreo sesizare in ceea ce il priveste pe edil.

"Mi se parea ca Oprescu este un om atat de relaxat si fara probleme de viata. In zece ani de zile nu am primit nicio sesizare de fapte de coruptie a lui Sorin Oprescu", a spus Basescu.

Totusi, Basescu a spus ca in flagrantului lui edilului Capitalei nu exista drept de replica.

"S-a produs flagrantul, ceea ce nu lasa drept de replica sau de explicatie", a declarat Basescu.

Primarul Capitalei Sorin Oprescu a fost retinut pentru luare de mita si urmeaza sa fie prezentat, duminica, Tribunalului Bucuresti, cu propunere de arestare preventiva pentru 30 de zile.

Edilul Capitalei a fost prins in flagrant cu mita de 25.000 de euro. Potrivit DNA, primarul, impreuna cu alte persoane din cadrul Primariei Bucuresti, dar si impreuna cu fiul sau, a infiintat o retea prin care firmele care doreau sa primeasca contracte din partea institutiilor subordonate Primariei Generale trebuiau sa dea o parte din profitul brut realizat din acele contracte, drept mita, mai multor persoane cu putere de decizie din cadrul institutiei, arata procurorii anticoruptie. ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro