Cum au reactionat vedetele dupa ultimul discurs al lui Obama ca presedinte

Lacrimi pentru Obama Celebritatile au luat cu asalt retelele sociale dupa discursul de ramas-bun adresat de Presedintele Barack Obama in Chicago, multe dintre ele deplangand faptul ca tot ceea ce acesta a cladit in calitate de sef de stat va disparea in doar cateva zile. Discursul lui Obama este incununarea unui turneu de adio ce a durat cateva luni, marcat de interviuri in presa scrisa si la posturile de televiziune, dar si de eforturile Casei Albe de a documenta administratia actuala. #ObamaFarewell pic.twitter.com/cdQvaAbieR -- Russell Simmons (@UncleRUSH) January 11, 2017 "Pentru cei opt ani de speranta, decenta si dedicatie cauzei de a ne face vietile mai bune spun multumesc Presedintelui Statelor Unite", a evidentiat si Al Franken.

acum 55 luni (11 Jan 2017)

Lacrimi pentru Obama

Celebritatile au luat cu asalt retelele sociale dupa discursul de ramas-bun adresat de Presedintele Barack Obama in Chicago, multe dintre ele deplangand faptul ca tot ceea ce acesta a cladit in calitate de sef de stat va disparea in doar cateva zile.

Unele vedele nu au ascuns ca au plans in timpul discursului plin de inspiratie adresat de Obama, la fel cum presedintele american a facut atunci cand a vorbit despre familia lui. "In ultimii 25 de ani, ai fost nu numai sotia mea si mama copiilor mei, ci cea mai buna prietena a mea. Ti-ai asumat un rol pe care nu l-ai cerut si l-ai facut al tau cu gratie si tarie si stil si buna dispozitie.

Alte vedete i-au multumit pentru cei opt ani petrecuti la Casa Alba, in timp ce altii au raspandit citate si replici celebre ale acestuia.

Mai mult, Obama a multumit tuturor cetatenilor americani pentru ceea ce au facut in ultimii opt ani de zile.

Discursul lui Obama este incununarea unui turneu de adio ce a durat cateva luni, marcat de interviuri in presa scrisa si la posturile de televiziune, dar si de eforturile Casei Albe de a documenta administratia actuala.

In timp ce a vorbit in fata unei multimi de sustinatori inflacarate, Obama a fost intrerupt adesea de oameni care strigau "Te iubesc Obama".

Obama si-a recunoscut succesorul, pe Donald Trump, spunand ca este angajat pentru un transfer pasnic al puterii.

Ce au scris vedetele pe retelele sociale

"Barack Obama te iubesc mai mult decat ma lasa Twitter sa scriu", a scris prezentatoarea Ellen DeGeneres pe reteau sociala.

.@POTUS @BarackObama I love you more than I have space on Twitter to describe. #ObamaFarewell -- Ellen DeGeneres (@TheEllenShow) January 11, 2017

"Da, putem!", a scris scurt si Kerry Washington.

YES WE CAN #obam... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro