Cum au reactionat vedetele dupa ce Trump a restrictionat imigratia. "Ce porc imoral trebuie sa fii sa implementezi un astfel de rahat?".

Cum au reactionat vedetele dupa ce Trump a restrictionat imigratia.

Ordinului executiv semnat de presedintele Donald Trump care restrictioneaza imigratia in Statele Unite ale Americii a infuriat vedetele americane, acestea reactionand pe retele sociale. Cum iau nastere teroristii Actorul de stand-up comedy cu origini pakistaneze Kumail Nanjiani a scris pe Twitter o serie de mesaje prin care a atentionat ca ordinul lui Trump poate naste ura, mesajul poate fi inteles radical gresit, iar multi oameni au de suferit. -- Kumail Nanjiani (@kumailn) January 28, 2017 Actrita Alyssa Milano a postat pe retelele sociale o poza cu ea si prietenul ei Alla Mohammad Khaled pentru a-si aratata solidaritatea fata de cei afectati de aceasta interdictie.

acum 85 luni (29 Jan 2017)

Ordinului executiv semnat de presedintele Donald Trump care restrictioneaza imigratia in Statele Unite ale Americii a infuriat vedetele americane, acestea reactionand pe retele sociale.

Reamintim ca ordinul executiv care restrictioneaza temporar primirea refugiatilor si blocheaza total intrarea in Statele Unite a cetatenilor din sapte state predominant musulmane - Iran, Irak, Siria, Somalia, Libia, Sudan si Yemen - a fost semnat sambata dimineata de presedintele Donald Trump, iar Departamentul de Securitate Interna al Statelor Unite a transmis vamesilor ca acesta trebuie aplicat cu caracter imediat.

Vedetele americane au contracarat decizia lui Trump printr-un val de mesaje pe retele sociale, unele dintre ele scriind anecdote personale si invitandu-si sustinatorii sa boicoteze impotriva presedintelui american, in timp ce altele si-au indemnat fanii sa nu se lase intimidati de aceasta initiativa, arata "Huffington Post". Cum iau nastere teroristii

Actorul de stand-up comedy cu origini pakistaneze Kumail Nanjiani a scris pe Twitter o serie de mesaje prin care a atentionat ca ordinul lui Trump poate naste ura, mesajul poate fi inteles radical gresit, iar multi oameni au de suferit.

How to make terrorists:

1. -- Kumail Nanjiani (@kumailn) January 28, 2017

As someone who was born in Pakistan I can tell you coming into America is VERY difficult. -- Kumail Nanjiani (@kumailn) January 28, 2017

You're saying to a billion people "You're all the same. -- Kumail Nanjiani (@kumailn) January 28, 2017

Actrita Alyssa Milano a postat pe retelele sociale o poza cu ea si prietenul ei Alla Mohammad Khaled pentru a-si aratata solidaritatea fata de cei afectati de aceasta interdictie. #RefugeesWelcome pic.twitter.com/qXOapgvvF7 -- Alyssa Milano (@Alyssa_Milano) January 28, 2017

In tot acest ti... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro