Cum au reactionat stelistii dupa ratarea calificarii. Gigi Becali a gasit deja tapul ispasitor: "Nu mai prinde echipa!"

Cum au reactionat stelistii dupa ratarea calificarii. Gigi Becali a gasit deja tapul ispasitor:

S-ar putea ca Boldrin sa nu mai prinda pentru ca daca vine Tanase, el nu poate sa joace in fata lui Tanase. Daca vine Teixeira, iar nu poate sa joace in fata lui, daca vine Budescu, iar nu poate sa joace. Nu sunt suparat pe Tamas, a jucat bine, dar nu trebuia sa faca fault, stia ca are galben.

acum 84 luni (8 Dec 2016)

Tehnicianul stelist Laurentiu Reghecampf si-a aratat dezamagirea pentru ratarea calificarii in 16-imile Ligii Europa, dar a afirmat ca este multumit de evolutia jucatorilor sai. "Cred ca am facut un joc destul de bun, am marcat un gol, dar trebuia sa mai marcam. Cred ca toti baietii au muncit foarte mult, au alergat, sunt multumit de ei. Stiam ca Villarreal va pune presiune, va incerca sa marcheze foarte repede. Pacat ca nu ne-am calificat. Stiam ca va fi un meci greu, de aceea am ales sa incep cu Popa, mai ales ca Golubovici are fractura. Incercam sa construim o echipa, iar ce am vazut in seara asta imi da sperante", a declarat Reghecampf la Sport.ro.

Intrebat la Sport.ro ce se va intampla in iarna cu De Amorim si cu Boldrin, Becali a raspuns: "De Amorim e jucatorul meu de baza. S-ar putea ca Boldrin sa nu mai prinda pentru ca daca vine Tanase, el nu poate sa joace in fata lui Tanase. Daca vine Teixeira, iar nu poate sa joace in fata lui, daca vine Budescu, iar nu poate sa joace. Dar pe Amorim nu poate nimeni sa-l schimbe de-acum incolo. "Despre Boldrin nu pot sa spun inca nimic, dar De Amorim e jucator valoros. Azi, Boldrin si De Amorim nu au dat randament, nici Pintilii. De Amorim nu a facut nimic, a dat doar acel sut, dar acolo isi spune valoarea. Parca ii e frica de minge. El deviaza ca sa scape repede de minge. Nu sunt suparat pe Tamas, a jucat bine, dar nu trebuia sa faca fault, stia ca are galben. Pe Tosca sunt suparat, face prea multe greseli, nu e concentrat. Eu voi incerca sa schimb, dar nu stiu daca o sa pot. Nu vezi ca iau jucatorii cei mai buni si apoi nu confirma la Steaua?", a spus el. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro