Cum au fost reevaluati mai multi PSD-isti cazuti in dizgratie. Borza: "In popor e o vorba - nu poti pupa acolo unde ai scuipat"

Cum au fost reevaluati mai multi PSD-isti cazuti in dizgratie. Borza:

Nu in ultimul rand, fostul deputat ALDE vorbeste si despre numirea in postul de consilier la Curtea de Conturi a lui Vasile Gherasim, "tanara speranta de 67 de ani", fost primar din partea in perioada 2000-2004. "Numirile de ieri de la ANCOM si de la Curtea de Conturi arata pe de o parte, lipsa de resursa umana calificata cu care se confrunta majoritatea PSD- ALDE, si in general clasa politica romaneasca.

acum 73 luni (8 Nov 2017)

Trei exemple sunt date de Remus Borza intr-o analiza pe blogul sau. Grindeanu a fost validat de Parlament, marti, pentru functia de director al ANCOM. De asemenea, Bogdan Stan, persoana demisa de Mihai Tudose de la sefia ANAF in luna iulie, a fost numit consilier la Curtea de Conturi. Liderii PSD au uitat de faptul ca Stan fusese acuzat de "proasta colectare a ANAF". Nu in ultimul rand, fostul deputat ALDE vorbeste si despre numirea in postul de consilier la Curtea de Conturi a lui Vasile Gherasim, "tanara speranta de 67 de ani", fost primar din partea in perioada 2000-2004. "Numirile de ieri de la ANCOM si de la Curtea de Conturi arata pe de o parte, lipsa de resursa umana calificata cu care se confrunta majoritatea PSD- ALDE, si in general clasa politica romaneasca. Am crezut in el, in dorinta si in capacitatea lui de a moderniza PSD, de a reforma statul si institutiile sale. In iunie am votat iimpotriva motiunii de cenzura la cabinetul Grindeanu, riscand tot, presedintia unei comisii parlamentare, functiile de conducere pe care le aveam in ALDE si implicit statutul de membru al unui partid aflat la guvernare. Cat curaj pe Sorin Grindeanu in iunie de a lupta de la egal la egal cu stapanul absolut al PSD, Liviu Dragnea, si cat de blazat, timorat si docil era ieri in plenul Parlamentului. De asemenea, acesta a aratat ca in functii bine remunerate au ajuns si alti apropiati ai conducerii PSD, cum sunt: Leonardo Badea (ASF), Dumitru Chirita (ANRE) sau Mihai Busuioc (Curtea de Conturi). ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro