Cum au ajuns tinerele snopite in bataie si batjocorite "ingeri pazitori" ai calailor. Agresiunile socante rezolvate cu iertare

Procurorii au trimis in judecata o tanara de 18 ani, acuzata de favorizarea faptuitorului, dupa ce ar fi incercat sa isi salveze "calaul" de la o pedeapsa pentru viol. Din primele cercetari efectuate, politistii au stabilit ca, in perioada 2 - 4 aprilie 2016, suspectul a dus-o intr-o zona muntoasa izolata de pe raza orasului Petrila pe prietena sa, in varsta de 17 ani, cu care avea o relatie de aproximativ un an, si, pe fondul geloziei, a agresat-o fizic si a intretinut cu aceasta raport sexual impotriva vointei sale, iar pe parcursul acestor zile a privat-o de libertate", a informat Bogdan Nitu, purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean Hunedoara.

acum 39 luni (1 Mar 2018)

Procurorii au trimis in judecata o tanara de 18 ani, acuzata de favorizarea faptuitorului, dupa ce ar fi incercat sa isi salveze "calaul" de la o pedeapsa pentru viol.

Dosarul Tabitei va fi solutionat de Judecatoria Petrosani, aceeasi unde, din toamna anului 2016, are loc procesul in care Daniel Duma (28 de ani) a fost acuzat ca de fapte grave savarsite asupra ei. In 4 aprilie, Daniel Duma a fost prins de politisti dupa ce masina pe care o conducea si in care se afla si Tabita, atunci minora, a fost oprita la un control de rutina, in Cheile Rosiei, de la marginea orasului Petrila. In timp ce politistii ii solicitau actele barbatului, pasagera din dreapta a fugit din masina si a mers direct la echipajul de politie, caruia i-a reclamat ca, din data de 2 aprilie 2016, a fost sechestrata de catre tanarul aflat la volan, in zona muntoasa Cheile Rosiei, lovita si violata.

"Echipajul de politie i-a condus pe cei doi la sediul subunitatii de polite, fiind anuntata echipa operativa pentru preluarea si continuarea cercetarilor. Din primele cercetari efectuate, politistii au stabilit ca, in perioada 2 - 4 aprilie 2016, suspectul a dus-o intr-o zona muntoasa izolata de pe raza orasului Petrila pe prietena sa, in varsta de 17 ani, cu care avea o relatie de aproximativ un an, si, pe fondul geloziei, a agresat-o fizic si a intretinut cu aceasta raport sexual impotriva vointei sale, iar pe parcursul acestor zile a privat-o de libertate", a informat Bogdan Nitu, purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean Hunedoara. A fost tinuta fara mancare timp de trei zile, batjocorita, batuta si violata in acest timp, in zona Cheilor Rosia de la marginea Petrilei, insa agresorul nu s-a multumit doar cu aceasta.

Palesica, salvat de Miruna

Cazul Tabitei nu a fost singurul de acest fel, care a starnit numeroase controverse. O tanara batuta de un interlop intr-un bar din Statiunea Straja

<... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro