Cum au ajuns Kim Cattrall si Sarah Jessica Parker "la cutite": istoricul conflictului

Este posibil ca fanii serialului "Sex and the City/Totul despre sex" sa fi trait cu impresia ca prietenia de pe micile ecrane dintre cele 4 protagoniste este aceeasi cu cea pe care actritele o au atunci chiar cand camerele de filmat sunt stinse. In 2002, Parker a fost promovata in rolul de producator executiv al serialului, pentru a-i reflecta importanta si a inceput sa fie platita de trei ori mai mult fata de colegele ei - cu un milion de dolari pe episod, fata de 350.000 de dolari cat primeau celalalte trei actrite. Aceeasi sursa a mai povestit ca ciocnirea de orgolii a facut atmosfera de la filmari si mai stanjenitoare: "Sarah Jessica Parker si celelalte fete se sunau intre ele si socializau, in timp ce Kim era mereu lasata pe dinafara." Lansat in 2008, primul film si cea mai bine vanduta comedie romantica a anului (400 de miliane de dolari la nivel mondial) a fost precedat de o lunga intarziere cauzata de negocierea salariilor: mai precis, refuzul lui Kim Cattrall. Rezultatul negocierilor a fost ca Sarah Jessica Parker a fost platita cu mai bine de 10 milioane de lire sterline, Kim Cattrall a primit 5 milioane de lire si Cynthia Nixton si Kristin Davis au fost remunerate cu aproximativ 2 milioane de lire fiecare.

acum 61 luni (14 Feb 2018)

Este posibil ca fanii serialului "Sex and the City/Totul despre sex" sa fi trait cu impresia ca prietenia de pe micile ecrane dintre cele 4 protagoniste este aceeasi cu cea pe care actritele o au atunci chiar cand camerele de filmat sunt stinse. Lucrurile n-au stat in realitate asa pentru divele productiei de mare succes, iar ultimele luni au scos la suprafata ostilitati nebanuite, care au culminat saptamana trecuta cu sageti usturatoare din partea actritei Kim Cattrall catre Sarah Jessica Parker, demonstrand ca tensiunile dintre cele doua actrite au radacini mult mai adanci. Potrivit unor zvonuri lansate atunci, Cattrall le-a pus celor de la Warner Bros conditia sa-i produca si alte filme pe care ea le are in dezvoltare, daca vor sa semneze pentru acest proiect. Studioul ar fi refuzat sa indeplineasca cerinta actritei si a fost nevoit sa anuleze productia, fiind de parere ca nu ar fi corect fata de fani sa faca un film cu doar trei dintre cele patru personaje principale. Toata lumea astepta cu nerabdare sa inceapa filmarile, dar Kim a facut ca acest lucru sa fie despre ea, jucand mereu rolul de victima. Oamenii au renuntat la alte joburi, erau in plin proces de a-si muta slujba in New York, dar ea s-a eschivat si nu era niciodata disponibila atunci cand era nevoie de raspunsuri din partea ei.

Astfel, Kim Cattrall s-a vazut nevoita sa reactioneze, negand ca se face vinovata pentru anularea filmului si criticand-o pe Parker ca a facut-o sa para "o diva pretentioasa". "In acest moment, mi se pare incredibil sa am parte de orice tip de publicitate negativa in legatura cu ceva pentru care am spus timp de aproape un an. Iar pentru asta ii trag la raspundere pe cei din si in special pe Sarah Jessica Parker despre care cred ca ar fi putut fi mai delicata.

Cattrall a insistat asupra faptului ca ideea unui al treilea film nu s-a aflat niciodata printre planurile ei de viitor: "Nu este vorba despre mai multi bani, nu este vorba de mai multe scene. Este un capitol... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro