Cum aratau vedetele in prima zi de scoala: "Profesoara era mereu cu unghiera dupa ea si ne taia unghiile"

Alex Velea recunoaste ca nu va uita niciodata prima zi de scoala: "Imi amintesc cu drag prima zi de scoala si nu cred ca o voi uita vreodata. Lino a intrat pe ultima suta de metri, mai ales ca-l astepta examenul de bacalaureat: "In prima zi de scoala l-am sunat pe tata de 100 de ori. Dar m-am obisnuit imediat, asa ca abia asteptam inceputurile de an scolar, mi se facea dor de colegi, de zilele de scoala si de emotia de dinaintea testelor". Doamna invatatoare Chisca m-a condus la banca si ma uitam la ei mai foarte incantat de locul meu, de banca, de scuan, de tabla, de tot.

acum 83 luni (15 Sep 2015)

Alex Velea recunoaste ca nu va uita niciodata prima zi de scoala: "Imi amintesc cu drag prima zi de scoala si nu cred ca o voi uita vreodata. Parintii au stiu sa ma motiveze mereu, sa-mi explice fel de fel de situatii si de-aia nu am avut probleme in a ma acomoda foarte repede cu colegii si cu doamna invatatoare.

Alex Velea la scoala FOTO HTag PR

La randul sau, Rashid povesteste: "Am fost foarte emotionat si nu prea am dormit in noaptea dinaintea primei zile de scoala. In fiecare nou inceput de an mi se parea ca am mai crescut un pic, ca sunt aproape mare si ca trebuie sa am o atitudine mai serioasa.

Rashid in copilarie FOTO HTag PR

Lariss isi aminteste cu acuratete prima zi de scoala, dupa cum povesteste: "Era o zi de toamna, fara soare, si eu eram curioasa de tot ce se intampla in curtea scolii. In plus, Lariss povesteste si de lucrurile care i se pareau ciudate la scoala: "Fiind la cursurile de vioara, profesoara noastra era mereu cu unghiera dupa ea si ne taia unghiile.

Boier Bibescu, artistul inarmat tot timpul cu glume, are numai amintiri hazlii din perioada scolii: "Prima zi de scoala a fost o zi normala, nu am plans, nu am fugit. Am scos usa de la baie din balamale si ma plimbam cu ea pe coridor. De ce era atata panica inainte de teze, examene, cand putea sa fie asa simplu?".

Boier Bibescu in copilarie FOTO HTag PR

Septimiu Urzica, solistul trupei The dAdA, nu va uita niciodata prima zi de scoala: "Din pacate, nu am prins prima zi de scoala in clasa I, din cauza unui accident. Asa ca prima zi de scoala a fost abia in octombrie, cand mi-am revenit si am putut sa merg. Mi-au placut inceputurile de an scolar, pentru ca ma intalneam cu colegii, plus ca aveam o emotie speciala, un fel de entuziasm combinat cu putina frica de necunoscut".

Septimiu Urzica cu abacedarul, in banca FOTO HTag PR

Citeste intreg articolul pe adevarul.ro