Cum arata un om al strazii celebru in Slatina dupa ce a renuntat la viata de homeless: "In prima zi dupa ce l-am tuns, n-a deschis ochii, il orbea lumina"

Cum arata un om al strazii celebru in Slatina dupa ce a renuntat la viata de homeless:

Sorin Bratoi, astfel ca Marcel Ciocarlan, pe numele sau din buletin, barbatul care putea fi vazut in toate zonele Slatinei, ba chiar si in judet, permanent mergand, aproape lipit de marginea trotuarului, tacut, in lumea lui, a ajuns la unitatea spitaliceasca din Schitu care ii va fi, pentru o vreme de aici inainte, casa, scrie publicatia locala Gazeta Noua. Barbatul a fost spalat, tuns si primeste tratament de specialitate a Spitalul de Psihiatrie Cronici Schitu FOTO: Gazeta Noua Ajuns in spital, adus de politistii locali din Slatina, a fost spalat, folosindu-se apa calduta, de teama eventualelor degeraturi, insa, surprinzator, a declarat managerul, starea de sanatate a barbatului este foarte buna.

acum 32 luni (3 Feb 2018)

Cel care a reusit sa-l convinga sa renunte la viata pe strada este managerul Spitalului de Psihiatrie Cronici Schitu, dr. Sorin Bratoi, astfel ca Marcel Ciocarlan, pe numele sau din buletin, barbatul care putea fi vazut in toate zonele Slatinei, ba chiar si in judet, permanent mergand, aproape lipit de marginea trotuarului, tacut, in lumea lui, a ajuns la unitatea spitaliceasca din Schitu care ii va fi, pentru o vreme de aici inainte, casa, scrie publicatia locala Gazeta Noua.

Pe seama identitatii si a povestii sale de viata s-a speculat foarte mult, circuland zvonuri potrivit carora ar fi fost inginer si ca, in urma unei intamplari tragice, ramas fara familie, a considerat ca trebuie sa-si duca soarta fara a primi ajutor din partea nimanui.

Reporterul publicatiei Gazeta Noua, dar si personalul spitalului in care a ajuns, au aflat, in schimb, ca barbatul, care are 56 ani, nu a fost casatorit, nu are copii, dar a avut, e drept, o meserie si un loc de munca. Ba chiar si-a amintit si le-a povestit celor de la Schitu ca a mai fost internat in acel spital in 1994, lucru confirmat de cautarile in arhiva. Sorin Bratoi, a declarat pentru Adevarul ca totul a pornit de la o discutie, la inceputul anului, purtata cu primarul Slatinei, Emil Mot. "Stiam ca nu accepta ajutor, oamenii ii mai lasau pe traseu, in cosuri de gunoi, mancare, asa ca ne-am intrebat cum am putea sa-l ajutam. Am fost si am vorbit cu el, i-am explicat ca vor veni politistii locali sa-l ia, ca va fi dus la spitalul din Schitu, i-am spus ca eu sunt managerul, si mi-a spus ca nu e nevoie sa-l luam cu masina, ca vine pe jos, nu vrea sa deranjeze (n.r.

Barbatul a fost spalat, tuns si primeste tratament de specialitate a Spitalul de Psihiatrie Cronici Schitu FOTO: Gazeta Noua

Ajuns in spital, adus de politistii locali din Slatina, a fost spalat, folosindu-se apa calduta, de teama eventualelor degeraturi, insa, surprinzator, a de... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro