Cum arata tinerele care si-au scos virginitatea la vanzare. Printre ele se numara si romance

Recent, in 2013, o alta romanca, Adriana, de 23 de ani, a cerut pentru virginitatea ei 100.000 de euro, lasand pentru contact o adresa de mail si un numar de telefon. Conform unor zvonuri, tanara ar fi primit oferta de 3.7 milioane de dolari de la un client, dar intre timp fata s-a razgandit si a plecat pur si simplu cu o parte din acesti bani, mai exact 250.000 de dolari, spune patronul bordelului.

acum 99 luni (17 Sep 2015)

In anul 2009, Alina Percea, o romanca de 18 ani, si-a vandut virginitatea pentru a-si putea plati studiile de informatica, declara ea. Astfel, primul barbat cu care a facut sex, un italian de 45 de ani, i-a oferit 14.000 de dolari, scrie publicatia TheFrisky.com.

Recent, in 2013, o alta romanca, Adriana, de 23 de ani, a cerut pentru virginitatea ei 100.000 de euro, lasand pentru contact o adresa de mail si un numar de telefon. Anul trecut, Andrada, o tanara de 24 de ani din Zalau, a incercat si ea sa-si vanda virginitatea si chiar si-a scos un certificat medico-legal, care atesta ca nu a facut niciodata sex. Desi avea o iubita, Rosie a vrut sa-si piarda virginitatea cu un barbat si a dat anunt pe Internet, pentru a obtine astfel si banii necesari ca sa urmeze cursurile Universitatii Bristol: peste 13.000 de dolari. Cel care a castigat licitatia a fost un inginer de 44 de ani, divortat si tatal a doi copii. Dupa prima noapte de sex cu un barbat, Rosie a declarat ca a plans foarte mult si a regretat decizia, la fel si partenera ei.

Un caz mai ciudat este cel al Nataliei Dylan, care avea nevoie de bani pentru a se inscrie la Universitatea Sacramento. Conform unor zvonuri, tanara ar fi primit oferta de 3.7 milioane de dolari de la un client, dar intre timp fata s-a razgandit si a plecat pur si simplu cu o parte din acesti bani, mai exact 250.000 de dolari, spune patronul bordelului.

Intreaga poveste a virginitatii scoase la licitatie a pornit de la un fotomodel peruan, care avea nevoie de bani pentru a-si ingriji mama bolnava si a-si intretine fratele. Cum era de asteptat, a primit multe mesaje pline de ura si amenintari din partea comunitatii foarte religioase din care facea parte. Un barbat din Canada a vrut sa plateasca 1,5 milioane de dolari pentru a se culca cu ea, dar Graciela a anulat licitatia in ultimul moment. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro