Cum arata si cand isi va deschide portile unul dintre cele mai moderne complexuri termale din tara, construit cu peste 15 milioane de euro de la UE

Cum arata si cand isi va deschide portile unul dintre cele mai moderne complexuri termale din tara, construit cu peste 15 milioane de euro de la UE

Aquapark Nymphaea, complexul Wellness Termal in valoare de peste 15 milioane de euro din Oradea, este finalizat in proportie de 98%, anunta municipalitatea. Astfel, complexul va dispune de cabinet stomatologic, sala de tratamente naturiste, salon de coafura, salon de intretinere corporala, camera de jacuzzi, salon de masaj thailandez, sauna uscata, sauna ruseasca, sauna finlandeza, cabina cu infrarosii, cabina cu gheata, baie turceasca etc.

acum 83 luni (14 Mar 2016)

Aquapark Nymphaea, complexul Wellness Termal in valoare de peste 15 milioane de euro din Oradea, este finalizat in proportie de 98%, anunta municipalitatea.

In prezent se mai lucreaza la parcarea complexului, la bazinul de sarituri si la unitatile de alimentatie publice, la amenajarile peisagistice exterioare, iar in rest se realizeaza ultimile finisaje ale lucrarii. De asemenea, au inceput lucrarile de curatenie generala, atat in interiorul, cat si in exteriorul complexului. Astfel, complexul va dispune de cabinet stomatologic, sala de tratamente naturiste, salon de coafura, salon de intretinere corporala, camera de jacuzzi, salon de masaj thailandez, sauna uscata, sauna ruseasca, sauna finlandeza, cabina cu infrarosii, cabina cu gheata, baie turceasca etc.

Daca Strandul Municipal avea o capacitate de 500 de locuri, Complexul Wellness Thermal Nymphaea va dispune de 1.000 de locuri. Cresterea calitatii si diversificarea serviciilor turistice de agrement si wellness se va realiza prin introducerea unor noi functiuni specifice turismului termoludic: sauna, masaj, hidroterapie, aromoterapie, infrumusetare. Vrem sa dezvoltam infrastructura turistica de agrement, vrem sa ii oprim aici pe toti cei care stau in jumatatea de vest a tarii si care acum trec granita pentru a se bucura de un complex termal la standarde europene", a precizat viceprimarul Mircea Malan.

Obiectiv de investitie finantat prin fonduri europene, respectiv prin Programul Operational Regional 2007-2013, lucrarile la Complexul Wellness Termal Nymphaea sunt executate de KESZ EPITO ES SZERELO Zrs Szeged - Sucursala Cluj Napoca. Valoarea totala a proiectului este de 88.342.934 lei, din care valoarea eligibila este de 64.687776 lei, iar asistenta financiara nerambursabila este de 32.343.888 lei.

Va mai recomandam:

FOTO VIDEO Cum o sa arate si de cand isi va deschide portile cel mai modern a... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro