Cum arata prima varianta a "Guvernului din umbra" al PNL

Cum arata prima varianta a

De asemenea, liderii comisiilor de specialitate ar fi urmatorii: Comisia de aparare - Ovidiu Raetchi - deputat; "Urmeaza, in toamna, sa venim cu rapoarte pe fiecare domeniu, sa prezentam opiniei publice si romanilor situatia actuala si guvernarea dezastruoasa a lui Grindeanu si Tudose, iar apoi, in paralel, sa incepem, intr-un grup de lucru, formarea unui draft de program de guvernare", a mai spus secretarul general al PNL.

acum 62 luni (24 Jul 2017)

De asemenea, liderii comisiilor de specialitate ar fi urmatorii: Comisia de aparare - Ovidiu Raetchi - deputat; Comisia de administratie publica - Ion Dumitrel - presedinte CJ Alba; Comisia de buget si politici fiscale - Lucian Heius - deputat; Comisia de economie - Romulus Bulacu - senator; Comisia de munca - Mara Calista - deputat; Comisia de educatie - Marilen Pirtea - deputat; Comisia pentru fonduri europene - Petru Luhan: Comisia juridica - Ioan Cupsa; Comisia de mediu - Lucia Varga; Comisia de comunicatii - Pavel Popescu - deputat; Comisia de agricultura - Nini Sapunaru - secretar general-adjunct al PNL; Comisia de transporturi - Antonel Tanase. Secretarul general al PNL, Robert Sighiartau, a precizat ca toti coordonatorii de comisii vor avea statut de interimar pana dupa adoptarea regulamentului in urmatorul Consiliu National, cand vor urma alegeri in fiecare comisie de specialitate. "Ei au atributia, in primul rand, de a selecta din interiorul PNL membri specialisti pentru fiecare comisie, apoi de a selecta din afara partidului specialislti care pot face parte din ONG, societate civila, patronate, persoane cu care putem tine legatura permanent si cu care putem monitoriza activitatea actualului Guvern", a spus Sighiartau.

Secretarul general a precizat ca nu se poate vorbi despre un "guvern din umbra" al PNL, deoarece comisiile de specialitate nu reprezinta asa ceva. "Urmeaza, in toamna, sa venim cu rapoarte pe fiecare domeniu, sa prezentam opiniei publice si romanilor situatia actuala si guvernarea dezastruoasa a lui Grindeanu si Tudose, iar apoi, in paralel, sa incepem, intr-un grup de lucru, formarea unui draft de program de guvernare", a mai spus secretarul general al PNL. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro