Cum arata prima terasa rooftop deschisa in anii 1970 la Timisoara pe acoperisul magazinului universal

Cum arata prima terasa rooftop deschisa in anii 1970 la Timisoara pe acoperisul magazinului universal

Cladirea a fost realizata dupa un proiect realizat de cei de la Iprotim, avandu-l ca sef de proiect pe arhitectul Vasile Oprisan. Terasa Sky Restaurant de la City Business Centre: FOTO Facebook/Sky Restaurant Terasa Casa cu Flori de pe strada Alba Iulia.

acum 60 luni (12 Sep 2017)

Terasele de pe acoperisuri sunt veritabile obiective turistice ale marilor orase. Patronii se intrec sa gaseasca cele mai bune locatii pentru a deschide o terasa la inaltime, unde, pe langa o cafea, o prajitura sau o gustare, se poate admira si o panorama inedita asupra orasului.

Cele mai multe terase "rooftop" din tara sunt in Bucuresti, s-au facut deja top-uri cu cele mai vizitate, cele mai inedite terase de la inaltime.

In capitala Banatului, cea mai noua terasa la inaltime a fost deschisa in aceasta vara, pe acoperisul Modex-ului. Mai vechi sunt insa terasele de la Casa cu Flori sau cea a restaurantului Sky, de pe cladirea City Business Centre. Cei mai in varsta isi pot aminti cu nostalgie de prima terasa de pe un acoperis a aparut in Timisoara, la sfarsitul anilor '70. Cladirea a fost realizata dupa un proiect realizat de cei de la Iprotim, avandu-l ca sef de proiect pe arhitectul Vasile Oprisan. Puteti vedea mai jos cum se vede centrul Timisoarei de pe cea mai noua terasa "rooftop" din Timisoara.

Galerie FOTO Terasa de de pe Modex.

Terasa Sky Restaurant de la City Business Centre: FOTO Facebook/Sky Restaurant

Terasa Casa cu Flori de pe strada Alba Iulia. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro