Cum arata "Orasul iPhone", fabrica uriasa cu 350.000 de angajati care produce jumatate dintre telefoanele Apple

Cum arata

In plus, tot complexul iPhone City a fost ridicat pe o parcela de teren pe care se aflau numai recolte de grau si de orez.

acum 40 luni (8 May 2018)

Foxconn este unul dintre colaboratorii principali ai Apple in ceea ce priveste productia de terminale iPhone, iar fabrica principala este situata in provincia Zhengzhou, China.

Fabrica este amplasata pe o suprafata de peste 3,5 kilometri patrati si a fost construita in 2010 cu scopul exclusiv destinat constructiei de terminale Apple. Nu degeaba pe fiecare telefon produs de compania din Cupertino sta inscriptionata pe spate celebra sintagma "Designed by Apple in California, Assembled in China" (Dezvoltat de Apple in California, asamblat in China). In plus, tot complexul iPhone City a fost ridicat pe o parcela de teren pe care se aflau numai recolte de grau si de orez.

In ceea ce priveste bunastarea angajatilor, traiul acestora si programul de zi cu zi sunt mai mult decat ok, iar conditiile de munca sunt si ele foarte bune. Per total, acestia se declara fericiti cu locul de munca, chiar daca au existat, de-a lungul timpului, mai multe zvonuri despre fabricile din China si despre viata precara pe care o duc majoritatea angajatilor. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro