Cum arata o zi din viata unui utilizator roman de smartphone. Cat de importanta e tehnologia in relatiile cu cei dragi

Cum arata o zi din viata unui utilizator roman de smartphone. Cat de importanta e tehnologia in relatiile cu cei dragi

#Addictedtoyou este o campanie realizata de producatorul din China de smartphone-uri si echipamente de retelistica, care are menirea de a analiza comportamentul utilizatorilor in materie de smartphone-uri si cat de "atasati" suntem cu adevarat de telefoanele noastre. In plus, acesta a explicat si beneficiile aduse de tehnologie in relatiile interumane si cat de important este un simplu telefon mobil atunci cand trebuie sa mentinem legatura cu cei dragi: "Telefonul este un mijloc excelent de comunicare, mai ales atunci cand cei dragi nu sunt alaturi de noi si, totusi, vrem sa-i facem parte din povestea pe care o traim.

acum 35 luni (22 Feb 2018)

Contrar asteptarilor, un studiu realizat de Huawei ne arata ca romanii utilizeaza intens telefonul mobil, insa nu isi neglijeaza persoanele iubite. Din contra, se folosesc de tehnologie pentru a pastra mai bine legatura cu cei dragi. Chiar daca unii psihologi avertizeaza asupra dependentei de smartphone, se pare ca este destul de greu sa ajungi sa petreci prea mult timp pe telefonul mobil.

Conform aceluiasi studiu comandat de Huawei si realizat in parteneriat cu IPSOS, pentru regiunile Europei Centrale si de Est dar si a tarilor nordice, oamenii tind sa foloseasca foarte mult smpartphone-urile din dotare, insa pentru scopuri profesionale. Cateva date interesante au fost furnizate de acest studiu, din care ne putem da seama cum arata o zi normala in viata unui utilizator de smartphone din aceasta parte a lumii.

Un alt lucru interesant care reiese din sondajul comandat de Huawei, este faptul ca smartphone-urile inlocuiesc, treptat, televizoarele. Mai mult, 67% dintre respondentii romani afirma ca pot renunta la fel de usor sa consume dulciuri timp de o luna in loc sa renunte la smartphone, fapt care ar trebui sa dea de gandit.

De asemenea, unul dintre lucrurile pozitive care se reflecta din sondajul realizate de Huawei si IPSOS este faptul ca romanii considera smartphone-urile un instrument care favorizeaza legatura cu cei dragi si nicidecum un substitut al relatiilor interumane. 79% dintre romanii intervievati ar renunta la smartphone in favoarea relatiei cu partenerul lor, in timp ce 69% dintre acestia declara ca ar renunta fara sa stea pe ganduri la telefon in favoarea petrecerii timpului cu prietenii.

Pe langa aceste cifre si statistici, este important de stiut ce inseamna, cu adevarat, sa fii dependent de telefonul mobil. #Addictedtoyou este o campanie realizata de producatorul din China de smartphone-uri si echipamente de retelistica, care are menirea de a analiza... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro