Cum arata noul hotel de 5 stele de pe litoral. Apartine unui om de afaceri libanez

Cum arata noul hotel de 5 stele de pe litoral. Apartine unui om de afaceri libanez

Hotelul este situat chiar pe malul Marii Negre, are 144 de spatii de cazare constand in camere, apartamente si duplexuri cu terase ce depasesc suprafata de 130 metri patrati.

acum 31 luni (18 Jul 2017)

Hotelul este situat chiar pe malul Marii Negre, are 144 de spatii de cazare constand in camere, apartamente si duplexuri cu terase ce depasesc suprafata de 130 metri patrati. "Toate spatiile de cazare au finisaje si dotari de lux. Apartamentele de la ultimele etaje ale locatiei permit accesul pe terasa exterioara ce ofera o priveliste spectaculoasa", arata gazdele.

La deschiderea oficiala va fi vernisata expozitia de pictura romaneasca "Arta de 5 stele", care va reuni lucrari ale unor mari artisti plastici precum Grigorescu, Toniza sau Darascu. "Phoenicia Royal isi propune sa devina si o importanta platforma de promovare a valorilor romanesti si internationale. Expozitia cuprinde 40 de lucrari si este realizata impreuna cu Galeria Alexandra's", precizeaza organizatorii. Cea mai recenta achizitie este celebrul complex Amfiteatru-Panoramic-Belvedere din Olimp, bijuteria litoralului romanesc, la care investitorul libanez Mohammad Murad a marturisit ca visa inca din anii '80, cand era student la Medicina in Romania. Complexul a fost cumparat la finele lui 2016 si va fi transformat intr-o oaza cu circuit inchis, ca inainte de Revolutie. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro