Cum arata marcajele dintr-o intersectie proaspat modernizata: "Te doare mintea. Daca nu ai GPS, nu mai iesi de acolo"

Cum arata marcajele dintr-o intersectie proaspat modernizata:

Firma angajata de Primaria Timisoara sa realizeze lucrarile de extindere a pasajului Jiul din oras la cinci benzi a finalizat lucrarea.

acum 78 luni (12 Nov 2017)

Firma angajata de Primaria Timisoara sa realizeze lucrarile de extindere a pasajului Jiul din oras la cinci benzi a finalizat lucrarea. Inaugurarea oficiala a fost programata pentru duminica la ora 14.00, anuntul fiind facut de primarul Nicolae Robu pe pagina sa de Facebook.

Cu cateva ore inainte de deschiderea traficului prin noul pasaj, pe internet au inceput sa circule, insa, imagini cu intersectia din zona pasajului, reamenajata odata cu extinderea pasajului. "Daca nu ai GPS, nu mai iesi de acolo", a scris un alt timisorean. Potrivit constructorului, marcajele sunt logice, fiind prelungirea fiecarei benzi de circulatie din intersectie. Daca o sa stati pe o banda, o sa vedeti ca nu este nicio problema. Probabil comentariile au aparut pentru ca aceasta intersectie e mai marcata decat alte intersectii din Timisoara", a declarat un reprezentant al firmei de constructii care a realizat lucrarea.

O imagine surprinsa din drona arata cum au fost gandite marcajele din intersectia de la pasajul Jiul. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro