Cum arata in realitate actorii din "Urzeala tronurilor"

"Urzeala tronurilor": episoade aparute ilegal inainte de premiera oficiala Sezonul cinci al serialului "Urzeala tronurilor/ Game of Thrones" a generat un interes urias, mai ales ca primele patru episoade au aparut ilegal pe internet inainte cu doar o zi de lansarea oficiala, fiind descarcate de peste 100.000 de ori doar in primele trei ore.

acum 65 luni (16 Apr 2015)

Actorii din distributia serialului-fenomen "Urzeala tronurilor/ Game of Thrones" trec prin transformari radicale pentru a capata infatisarea perfecta a personajelor medievale pe care le interpreteaza.

"Urzeala tronurilor": episoade aparute ilegal inainte de premiera oficiala

Sezonul cinci al serialului "Urzeala tronurilor/ Game of Thrones" a generat un interes urias, mai ales ca primele patru episoade au aparut ilegal pe internet inainte cu doar o zi de lansarea oficiala, fiind descarcate de peste 100.000 de ori doar in primele trei ore. Cum arata actorii din "Urzeala tronurilor" in viata reala "Urzeala tronurilor": ce se intampla in noul sezon

In sezonul al cincilea, o serie de povesti convingatoare vor ajunge la un deznodamant inevitabil si, de multe ori, sangeros. Dupa mortile socante din sezonul al patrulea (Joffrey, Tywin, Oberyn, Shae), noul sezon incepe cu un vid de putere, pe care protagonistii din Westeros si Essos vor sa-l acopere.

La Castelul Negru, Jon Snow (Kit Harington) se lupta sa echilibreze cerintele Rondului de Noapte cu cele ale noilor veniti, mai precis Stannis Baratheon (Stephen Dillane), care se considera regele Westerosului. Intre timp, Cersei (Lena Headey) se chinuie sa ramana la putere in Debarcaderul Regelui printre membrii Tyrell si aparitia unui grup religios condus de enigmaticul High Sparrow (Jonathan Pryce), care se impune in acelasi context, iar Jaime (Nikolaj Coster-Waldau) porneste intr-o misiune secreta.

Un adevarat fenomen al televiziunii moderne, serialul HBO "Urzeala tronurilor/Game of Thrones" a ocupat primul loc in topul celor mai piratate productii TV din anul 2014 si detine acest titlu pentru al treilea an consecutiv. Bazat pe seria de romane fantasy "Cantec de gheata si foc/A Song of Ice and Fire", semnata de George R. Martin, "Urzeala tronurilor" dezvaluie intrigile, conspiratiile si lupta pentru putere asupra taramul... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro