Cum arata in 2016 un meniu Happy Meal cumparat in 2010: "Probabil ca se va descompune cutia inaintea mancarii"

Cum arata in 2016 un meniu Happy Meal cumparat in 2010:

Jennifer Lovdahl, 33 de ani, din Anchorage, Alaska, chiropractician de meserie, a vrut sa le arate pacientilor sai de ce este important sa consume mancare sanatoasa si nu mancare fast-food. FOTO Jennifer Lovdahl Fotografiile postate de chiropractician au fost distribuite de peste 200.000 de ori de cand au fost postate, saptamana trecuta.

acum 44 luni (9 Feb 2016)

Jennifer Lovdahl, 33 de ani, din Anchorage, Alaska, chiropractician de meserie, a vrut sa le arate pacientilor sai de ce este important sa consume mancare sanatoasa si nu mancare fast-food. Asa ca la 8 ianuarie 2010 a cumparat un meniu Happy Meal de la McDonald's, iar zilele trecute a postat pe Facebook fotografii cu acelasi meniu (cartofi si bucati de pui - nuggets), care nu s-a descompus, nu a mucegait, desi au trecut sase ani de cand l-a cumparat.

"Au trecut sase ani de cand am cumparat acest "Happy Meal" de la McDonald's. A stat in birou in tot acest timp si nu a mucegait, nu s-a descompus cat de putin (foto jos)", a scris aceasta. Femeia, de meserie chiropractician, a explicat ca tine meniul la ea in birou ca un avertisment pentru pacientii care ii calca pragul, in dorinta de a-i face sa inteleaga de ce nu este bine sa manance mancare fast-food. Am facut acest experiment ca sa le arat pacientilor cat de nesanatos este acest tip de mancare.

FOTO Jennifer Lovdahl

Fotografiile postate de chiropractician au fost distribuite de peste 200.000 de ori de cand au fost postate, saptamana trecuta.

Jennifer Lovdahl nu este singura persoana care a facut un astfel de experiment cu mancare de la McDonald's. Hjortur Smarason, un barbat din Islanda, care a cumparat ultimele produse McDonald's vandute de lantul fast-food in 2009, inainte ca restaurantele din aceasta tara sa se inchida, a pastrat acelasi burger cu cartofi prajiti timp de sase ani. Barbatul a donat mancarea Muzeului National din Islanda, unde a fost expus timp de trei ani, inainte de a-i fi returnat fara ca aspectul sa se fi schimbat prea mult fata de momentul in care a fost cumparat (foto jos).

FOTO Daily Mail

In 2012, acesta l-a transformat intr-un fel de trofeu si la pus la loc de cinste in barul hotelului sau, din Reykjavik, mandru ca in tara sui nu mai exista McDonald... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro