Cum arata cea mai abrupta strada din lume, intrata in Cartea Recordurilor: casele parca sunt inghitite de pamant

Cum arata cea mai abrupta strada din lume, intrata in Cartea Recordurilor: casele parca sunt inghitite de pamant

"Baldwin Street" este cunoscuta ca cea mai abrupta strada din lume, dar are o concurenta, "Canton Avenue" din Pennsylvania, care se spune ca ar fi chiar mai abrupta, insa nu la fel de lunga, scrie huffingtonpost.com. Cu un unghi maxim de 19 grade, strada gazduieste de-a lungul sau in jur de 34 de case.

acum 78 luni (28 Jul 2016)

Cu o lungime de 350 de metri, aceasta se inalta cu 1 metru, la distante de 2,86 metri.

"Baldwin Street" este cunoscuta ca cea mai abrupta strada din lume, dar are o concurenta, "Canton Avenue" din Pennsylvania, care se spune ca ar fi chiar mai abrupta, insa nu la fel de lunga, scrie huffingtonpost.com.

Cei care au vizitat strada si-au dat in mod clar votul neoficial pentru Baldwin Street, postand pe Instagram tot felul de iluzii optice, care scot in evidenta inclinatia exagerata.

Cu un unghi maxim de 19 grade, strada gazduieste de-a lungul sau in jur de 34 de case. Printre acestea se numara si cursa Jaffa, care consta in rostogolirea pe asfalt a zeci de mii de bomboane, care trebuie sa ajunga in cateva cutii amplasate in capatul strazii.

Baldwin Street, gazduieste si competitia care ii poarta numele, in care participantii trebuie sa coboare si sa urce, de mai multe ori, strada abrupta. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro