Cum arata binele in Romania?

Cum arata binele in Romania?

Festivitatea de premiere a editiei 2016 a Galei Societatii Civile va avea loc astazi, de la ora 20.00, in Sala Mare a Teatrului National Bucuresti Lupta noastra, inca din anul 2002, este sa spunem si sa dovedim ca binele exista (si) in Romania.

acum 50 luni (6 Jun 2016)

Festivitatea de premiere a editiei 2016 a Galei Societatii Civile va avea loc astazi, de la ora 20.00, in Sala Mare a Teatrului National Bucuresti

Lupta noastra, inca din anul 2002, este sa spunem si sa dovedim ca binele exista (si) in Romania. Pentru mine personal - si sunt convinsa ca vorbesc in numele intregii echipe - festivitatea de premiere a Galei Societatii Civile este un moment cu adevarat emotionant. Parcurg in fiecare an sute de proiecte, din toate domeniile de activitate, implementate in toate colturile tarii si chiar si acum, dupa atatia ani, sunt in continuare extrem de impresionata. Proiectele inscrise la Gala si oamenii din spatele lor ne arata noua, tuturor, ca si in Romania binele isi poate face loc. Va invit, asadar, sa-i cunoastem si sa-i aplaudam pe acesti oameni, care prin implicarea si eforturile lor reusesc sa ne faca noua, tuturor, viata mai buna", explica Florentina Loloiu, director de programe la Fundatia Gala Societatii Civile.

In beneficiul persoanelor excluse social

Proiectul "Policlinica Sociala Baba Novac" este marele castigator al Galei Societatii Civile, editia 2015. in Bucuresti, exista peste 6.000 de persoane fara adapost, iar peste 200.000 de oameni nu beneficiaza de asigurarile de sanatate. Citeste si:

+Lovitura DURA data de Vladimir Putin Romaniei. ... Citeste intreg articolul pe evz.ro