Cum arata bilantul unui eurodeputat roman dupa primul an de mandat

Cum arata bilantul unui eurodeputat roman dupa primul an de mandat

Bilantul activitatii deputatului european Siegfried Muresan arata in felul urmator dupa primul an in Parlamentul European: 3 rapoarte coordonate, 8 rapoarte ca raportor alternativ, 6 propuneri de rezolutie, 9 intrebari parlamentare si 16 luari de cuvant In primele 12 luni de activitate, eurodeputatul roman a primit votul Parlamentului European pentru trei rapoarte coordonate in calitate de raportor principal.

acum 59 luni (5 Jul 2015)

Bilantul activitatii deputatului european Siegfried Muresan arata in felul urmator dupa primul an in Parlamentul European: 3 rapoarte coordonate, 8 rapoarte ca raportor alternativ, 6 propuneri de rezolutie, 9 intrebari parlamentare si 16 luari de cuvant

In primele 12 luni de activitate, eurodeputatul roman a primit votul Parlamentului European pentru trei rapoarte coordonate in calitate de raportor principal.

Prin al doilea raport al sau, aprobat in decembrie, s-a decis mobilizarea anuala a 50 de milioane de euro din Fondul de Solidaritate al Uniunii Europene pentru plata unui avans catre statele europene lovite de catastrofe naturale.

Cel de-al treilea raport al eurodeputatului Siegfried Muresan, aprobat de Comisia pentru bugete in 23 iunie si care urmeaza a fi votat luna aceasta si de plenul PE, prevede alocarea unui ajutor de 8,5 milioane de euro Romaniei pentru a compensa pagubele provocate de inundatiile din 2014.

Pe langa cele trei rapoarte coordonate in calitate de raportor principal, deputatul european Siegfried Muresan si-a adus contributia la alte 8 rapoarte ca raportor alternativ din partea PPE, a avut 6 propuneri de rezolutie, 9 intrebari parlamentare si 16 luari de cuvant in plen. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro