Cum arata acum, la 16 ani, "cea mai frumoasa fata din lume", comparata in copilarie cu Brigitte Bardot si Kate Moss

Tanara este reprezentata de agentia de modele IMG, aceeasi care se ocupa de surorile Gigi si Bella Hadid, precum si de fiica modelului Cindy Crawford.

acum 66 luni (10 Aug 2017)

La varsta de sase ani, Thylane Lena-Rose Blondeau a fost desemnata "cea mai frumoasa fata din lume", iar fotografiile in care fixa cu privirea obiectivul aparatului au devenit celebre.

Fiica fotbalistului francez Patrick Blondeau si al prezentatoarei TV Veronika Loubry, Thylane si-a inceput cariera de model la varsta de patru ani. Inca de atunci, expertii au descris-o ca fiind "noua stea" a industriei si au comparat-o cu Brigitte Bardot, care la randul ei a aparut in revista "Elle" la 15 ani.

La zece ani devenea una dintre cele mai tinere modele din istoria prestigioasei reviste "Vogue", iar trei ani mai tarziu aparea pentru prima data pe coperta unei reviste - "Jalouse" -, fotografii ce i-au adus titlul de "noua Kate Moss".

Thylane Blondeau, acum in varsta de 16 ani, si-a pastrat privirea patrunzatoarea si s-a transformat intr-o tanara fermecatoare, vanata de oamenii din industria modei.

Tanara este reprezentata de agentia de modele IMG, aceeasi care se ocupa de surorile Gigi si Bella Hadid, precum si de fiica modelului Cindy Crawford. Daca as putea juca alaturi de cineva, cu siguranta ea ar fi acea persoana", a declarat tanara, citata de The Sun. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro