Cum arata actrita Jane Seymour la 65 de ani. Starul din "Doctor Quinn" imbatraneste foarte frumos

Intre 1993 si 2001 joaca in serialul de succes "Dr.Quinn", unde interpreteaza o femeie-doctor din secolul al XIX-lea, alaturi de actorul Joe Lando, fiind nominalizata la premiile Emmy si Globurile de Aur.

acum 88 luni (15 Oct 2016)

Jane Seymour, actrita principala din serialul "Doctor Quinn", reprezinta un model pentru femeile trecute de varsta tineretii. In 1973 devine fata Bond in filmul "Pe cine nu lasi sa moara" (Live and Let Die), unde joaca alaturi de Roger Moore, apoi este distribuita in serialul "The Odine Line" (1973) si, in acelasi an, apare in seria "Frankenstein: The True Story". In 1982, castiga un Glob de Aur pentru interpretarea din miniseria de televiziune "La est de Eden", iar in 1988 este recompensata cu premiul Emmy pentru rolul din "Onassis: The Richest man in the World".

Intre 1993 si 2001 joaca in serialul de succes "Dr.Quinn", unde interpreteaza o femeie-doctor din secolul al XIX-lea, alaturi de actorul Joe Lando, fiind nominalizata la premiile Emmy si Globurile de Aur. In 1996 castiga Globul de Aur pentru cea mai buna actrita intr-un serial de televiziune cu rolul din "Dr. Quinn".

In 2015 Jane Seymour divorteaza de cel de-al patrulea sot, regizorul si producatorul James Keach.

In urma cu cativa ani, vedeta sustinea ca forma fizica deosebita pe care o are se datoreaza orelor petrecute la sala si faptului ca joaca tenis, golf si inoata.

Jane Seymour nu tine niciun fel de dieta, ci doar are anumite restrictii la mancare: "Vreau sa fiu atat de sanatoasa pe cat pot fi si asta o perioada cat mai lunga de timp. ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro